Huvud programvara och appar Hur man snapchat med musikspelning från din telefon
programvara och appar

Hur man snapchat med musikspelning från din telefon

Hur man snapchat med musikspelning från din telefon
Anonim

Gör dina snaps mer underhållande genom att enkelt lägga till musik

 1. Öppna din favoritmusik-app och spela alla spår du vill ha.

  Oavsett om det är iTunes, Spotify, Pandora, SoundCould eller någon annan app, så länge den spelar musik på din telefon kan du använda den med Snapchat. Kolla in dessa gratis musikappar om du behöver några förslag.

  Tänk på att Snapchat spelar in musiken med en ganska hög volym, så överväg att stänga av den i din musikapp om du vill att din egen röst eller andra bakgrundsljud i din video ska höras genom musiken.

 2. Öppna Snapchat (med musiken som fortfarande spelas på din enhet från din musikapp) och spela in ditt videomeddelande.

  Navigera till kamerafliken och håll ner den stora inspelningsknappen för att spela in ditt videomeddelande. Den spelar in all musik som din enhet spelar samtidigt.

 3. Innan du skickar eller lägger upp den, navigerar du snabbt bort från Snapchat-appen (utan att stänga den helt) så att du kan pausa din musikapp och sedan gå tillbaka till Snapchat för att titta på / lyssna på förhandsgranskningen av din video.

  När du har filmat din video kan du antingen gå vidare och bara posta den eller så kan du kolla in förhandsgranskningen först.

  Du kommer antagligen att behöva pausa musiken som fortfarande spelas i din musikapp först, vilket gör lite besvärligt några sekunder när du försöker komma ur Snapchat, öppna din musikapp för att slå paus och sedan snabbt komma tillbaka till Snapchat så snabbt som möjligt. Om du gör det snabbt kommer din videoförhandsvisning inte att raderas och du kan fortfarande lägga upp den.

 4. Skicka den till dina vänner eller lägg den som en berättelse.

  Om du är nöjd med din förhandsvisning av videon och musiken som spelas tillsammans med den, fortsätt och lägg upp den!

  Även om det inte är idealiskt att behöva lämna Snapchat-appen för att pausa musiken som spelas upp från en annan app, är tillägget av en musikfunktion i Snapchat något som ger det mer snabbt med andra konkurrerande sociala videoappar - särskilt Instagram.

  Före den här uppdateringen, om du ville att musik skulle spela i dina Snapchat-videor, behövde du en annan enhet eller dator för att spela den. Användare utnyttjade också den tredje partens musikapp Mindie innan Snapchat avbröt sin åtkomst.

  Titta igenom några av de roliga linserna som har inbyggda musikspår. Snapchat har inkluderat fler linser som detta - av vilka några har nya singlar från populära artister - som automatiskt börjar spela musik så snart du aktiverar linsen. Nya läggs till varje dag, så fortsätt att kontrollera!