Huvud sociala media Hur man skickar privata meddelanden på Pinterest
sociala media

Hur man skickar privata meddelanden på Pinterest

Hur man skickar privata meddelanden på Pinterest
Anonim

Skicka en bra pin till en vän på det enkla sättet

Logga in på ditt Pinterest-konto och leta efter pratbubblan som visas i menyn uppe till höger mellan ditt namn och meddelanden.

Du kan klicka på den för att öppna din inkorg. Därifrån ser du en lista med tidigare meddelanden och en röd skrivknapp som du kan klicka för att starta ett nytt meddelande.

När du har klickat på Skriva börjar du skriva namnet på användaren (eller användarna) som du vill meddela i fältet Till:. Pinterest kommer automatiskt att föreslå användare för dig att klicka på och infoga dem där.

Klicka på Nästa när du är klar med att välja de användare du vill meddela. En chattlåda öppnas längst ner till vänster på skärmen, som du kan använda för att skicka textbaserade meddelanden och hjärtikoner. Du kan också dra och släppa valfri stift i din chattlåda.

Om du har mottagna eller pågående meddelanden ser du flytande bubblor med användarprofilfoton till vänster på skärmen. Klicka på en för att komma åt konversationen i en popup-chattruta som du kan använda för att svara direkt.

Några saker du borde veta

Du kan skicka ett meddelande till flera användare. Du kan skicka ett enda meddelande till flera Pinterest-användare. I fältet "Till:" skriver du bara och väljer de användare du vill få meddelandet.

Du kan bara skicka meddelanden till användare som följer dig. Tyvärr kan du inte skicka ett privat meddelande till bara Pinterest-användare, även om du följer dem. De måste följa dig tillbaka om du vill kunna meddela dem. Det är bara meningsfullt för att förhindra skräppost.

Du kan skicka enskilda stift, kort, användarprofiler och textmeddelanden. Du kan skicka alla möjliga saker via Pinterest: s privata meddelandesystem, inklusive en enda pin, ett helt bräde, en specifik användares profil och enkel textbaserad meddelanden. Mer om detta i nästa bild.

02

av 04

På webben: Skicka stift, styrelser och profiler

Du kan också dra nytta av Pinterest-privata meddelanden genom att skicka fantastiska saker som du upptäcker till vänner när du upptäcker dem. Pinterest har Skicka- knappar på alla enskilda stift, kort och användarprofiler som du kan klicka för att skicka i ett privat meddelande.

Klicka på Skicka-knappen på en enskild stift: Klicka bara för att se enstaka stift så ser du en Skicka-knapp längst upp bredvid Spara-knappen. Klicka på den för att automatiskt skicka den till en eller flera användare, som startar en ny meddelandekonversation.

Klicka på Skicka-knappen som visas ovanför valfri tavla: Du kan också skicka hela skivor via privata meddelanden. Leta bara efter Skicka-knappen som ser ut som en öppen fyrkant med en uppåtpil överst på varje Pinterest-tavla för att skicka den till en eller flera användare.

Klicka på Skicka-knappen i valfri användarprofil: Slutligen kan du rekommendera användarkonton via privata meddelanden genom att klicka på Skicka-knappen längst upp i varje Pinterest-användares profil. Precis som ombordssidor ser knappen också ut som en öppen fyrkant med en uppåtpil.

Varje gång du skickar ett nytt meddelande (vare sig det är genom att klicka på en av Skicka-knapparna eller genom att starta ett nytt från dina huvudmeddelanden) kommer alla skickade meddelanden att uppmana en popup-meddelanderuta att visas i det nedre vänstra hörnet, tillsammans med användaren profilfotobubblor längs sidan för att visa alla pågående meddelanden med användare.

Ett litet rött meddelandenummer kommer att visas på användarens bubbla när de har svarat. Du kan stänga valfritt meddelande genom att flytta musen över användarens profilfotobubbla och klicka på den svarta X.

03

av 04

I mobilappen: Leta efter knappen för talbubbla

Pinterest-mobilappen är ännu roligare att använda än på webben, och att skicka meddelanden är lika roligt och enkelt på appen också.

Precis som Pinterest.com, allt du behöver göra är att logga in på ditt konto i Pinterest-appen och knacka på pratbubblan längst upp till höger på skärmen. Det kommer att visas oavsett vilken flik du använder.

Klicka på den för att se en lista över dina tidigare meddelanden eller tryck på den röda knappen för nytt meddelande högst upp för att starta ett nytt meddelande. Använd sökfältet för att hitta en kontakt eller tryck på en från listan nedan.

04

av 04

I mobilappen: Tryck länge på valfri stift för att skicka den i ett meddelande

Pinterest-appen erbjuder ett riktigt unikt sätt att skicka enskilda stift via privat meddelande.

Håll helt enkelt intryckt (tryck och håll intryckt i en sekund eller två) på vilken stift som helst, så ska du se tre nya knappar dyka upp. Leta efter den som ser ut som en öppen fyrkant med en pil uppåt, som representerar knappen Skicka .

Utan att ta fingret från skärmen, flytta den mot Skicka-knappen för att automatiskt öppna en ny meddelanderuta. Du kan välja en eller flera användare att skicka den till och lägga till ett textbaserat meddelande. Mottagarna kan svara på ditt meddelande med stift eller andra textbaserade meddelanden.

När du tittar på brädor och enskilda profiler bör du också se samma ikon längst upp, vilket gör att du kan skicka hela kort och profiler när du är upptagen med att surfa.