Huvud iphone & ipod Hur man skickar bilder med iPhone Mail
iphone & ipod

Hur man skickar bilder med iPhone Mail

Hur man skickar bilder med iPhone Mail
Anonim

Bifoga filer till ett e-postmeddelande på din iPhone för att skicka dem till vem som helst

Du kan upprepa dessa tre första steg tills du är klar med att bifoga bilder och / eller videor till e-postmeddelandet.

För att infoga något - till exempel en annan fil eller text - under en bild eller video som du redan har bifogat, klicka på höger sida av bilden / videon och tryck på returen .

 • Avsluta redigera e-postmeddelandet om du behöver, och välj sedan Skicka för att skicka foton eller videoklipp per e-post.

  Om din totala meddelandestorlek (inklusive text och bilagor) fastställs vara för stor, kommer Mail att erbjuda att krympa bilden eller bilderna till mindre dimensioner. Du kan dock fortfarande välja alternativet för originalstorlek om du får det beslutet.

  Ett annat sätt att skicka foton från din iPhone är att starta i Photos-appen. Det här kan vara en enklare metod om du skickar massor av foton och / eller videor. Du kan fortfarande lägga till text som en vanlig e-post, men alla filer kommer att importeras till Mail på en gång.

  1. Öppna appen Foton.

  2. Öppna albumet som har de bilder / videor som du vill e-post.

  3. Klicka på Välj längst upp och välj sedan alla filer du vill skicka via e-post.

  4. Välj delningsknappen i den nedre menyn och välj sedan Mail eller E-post om du inte använder en modern version av iOS.

   Detta delningsalternativ är också hur du skickar e-post till foton eller videoklipp från en annan app. Till exempel kan dina bilder lagras i en molnlagringstjänst men du vill skicka en av dem från din telefon. Öppna bara bilden i den andra appen och använd den här delningsknappen för att öppna den i Mail för att skicka den.

  5. Fyll i e-postmeddelandet som normalt och tryck sedan på Skicka för att skicka foton och videoklipp via e-post.

   Tips för att skicka foton från din iPhone

   Om du inte väljer bilder du vill skicka när du väljer foton som du vill skicka, kan de vara dolda från den aktuella vyn. Klicka på pilen eller Albumlänken högst upp för att hitta alla dina fotoalbum, varav ett lagrar bilden.

   Om det fotot du vill skicka e-post inte lagras på din telefon måste du först spara det på Foton, vilket du kan göra i de flesta appar genom att hålla fingret nere på bilden och välja Spara bild . Andra appar kan ha en specifik meny för att ladda ner foton / videor till din iPhone.

   Om du vill e-posta foton från din iPhone som du tog från en kamera måste du först överföra dem till din telefon.

   iPhone låter dig inte skicka foton via e-post som du redan har tagit bort. För att göra det måste du återställa dem från den raderade mappen först och sedan skicka dem e-post som normalt ovan.