Huvud ipad Så skickar du Facebook-meddelanden på din iPad
ipad

Så skickar du Facebook-meddelanden på din iPad

Så skickar du Facebook-meddelanden på din iPad
Anonim

Facebook gav Messenger en egen app

 • Skriv ett meddelande och tryck på pilen längst till höger i fältet för textinmatning för att posta det

  Detta grundläggande meddelandeformat räcker för många människor, men det finns förbättringar du kan skicka utöver ditt meddelande.

 • Peka på en av ikonerna under fältet för meddelandeningång för att lägga till en bild, infoga en video, spela in ett röstmeddelande och skicka en plats, bland andra alternativ.

  Peka på smiley-ansiktet i textinmatningsfältet för att lägga till ett klistermärke, GIF eller emoji i meddelandet.

 • Om tillägget inte skickas automatiskt, tryck på pilen för att skicka det.

  Starta ett meddelande med någon ny

  Om du har aktivt skickat meddelanden i webbversionen av Facebook visas din meddelandeshistorik i Messenger-appen. Om du inte ser namnet på någon du vill meddela klickar du på blyerts- och pappersikonen ovanför den vänstra panelen.

  I fältet Till på skärmen Nytt meddelande börjar du skriva ett Facebook-medlemsnamn och välj rätt person från sökresultaten. När du har skickat ett meddelande visas personens namn och ikon i den vänstra panelen tillsammans med alla andra Facebook-medlemmar som du har meddelat.

  Du kan meddela alla Facebook-medlemmar. Mottagaren behöver inte vara en av dina Facebook-vänner.

  Vad annat kan Messenger göra?

  Bortse inte från telefonmottagaren och videokameraikonerna i det övre högra hörnet på Messenger-skärmen. Använd dessa för att initiera gratis röst- eller videosamtal med vem som helst i din kontaktlista som är online - indikerat av den gröna cirkeln. Du måste ge appen tillåtelse att komma åt din kamera och mikrofon första gången du använder dessa funktioner, men efter det är upplevelsen sömlös.

  Varför Facebook delar meddelanden och Facebook

  Enligt VD Mark Zuckerberg skapade Facebook en separat Messages-app för att ge en bättre upplevelse för sina kunder. Det verkar mer troligt att Facebook ville effektivisera meddelandetjänsten i hopp om att människor skulle välja att använda den över textmeddelanden. Ju fler människor blir beroende av Messenger-appen, desto mer är de beroende av Facebook och desto mer sannolikt är de att fortsätta använda den.