Huvud sociala media Hur man ser vem som följde dig på Instagram
sociala media

Hur man ser vem som följde dig på Instagram

Hur man ser vem som följde dig på Instagram
Anonim

Hjälpsamma verktyg för att se unfollowers

Följ Meter är en app som ger dig insikter om din Instagram-popularitet, följare, hemliga beundrare och spöksföljare. När du har laddats ner och installerats på din iOS- eller Android / Samsung-enhet kommer du att bli ombedd att logga in på ditt Instagram-konto via appen.

Din instrumentpanel visar dig dina följare tillsammans med nya följare, användare som inte följer dig och användare som du inte följer tillbaka. Vissa funktioner är endast tillgängliga med köp i appen, men enligt några av recensionerna har Follow Meter gjort det bra att anpassa sig till förändringarna med Instagram API, vilket gör att användare fortfarande kan se vem som har följt dem.

Ladda ner för:

  • iOS
  • Android

Följare Tracker Pro

Följare Tracker Pro kan ha "pro" i sitt namn, men det är gratis att ladda ner och börja använda direkt (med köp i appen för extra funktioner). Denna app fungerar som en enkel följare / följare med ett rent och intuitivt gränssnitt.

Se följare du fick, följare som du har tappat, följ följare (användare som inte följer dig tillbaka) och tagit bort likes och kommentarer på ett ögonkast. Klicka bara på fliken Lost Followers för att se en lista över dina följare.

Du kan till och med gräva djupare i dina följare genom att kolla in dina "spöken", se vem som publicerar i närheten, spåra dina genomsnittliga gillar per foto och så mycket mer. Appen uppdateras mycket regelbundet (flera gånger per månad), vilket är ett bra tecken eftersom det är mer troligt att det fungerar korrekt eftersom det integreras med Instagram-appen.

Följare Tracker Pro är tillgänglig på:

  • iOS

Följ Cop

Om du är en Android-användare som letar efter en allvarligt elegant följare-app är Follow Cop absolut värt att kolla in. Med den här appen kan du se följare (användare som inte följer dig tillbaka), användare som nyligen har följt dig, spöksföljare, toppliknande och mer.

Eftersom appen bara visar att du har följt upp dig senast, vill du se till att du kontrollerar dina följare regelbundet. Av dessa följare kan du också se om du följer eller inte följer dem.

Med Follow Cop kan du också hantera dina följare lättare än att göra det via Instagram-appen. Du kan göra massuppspelningar på upp till 20 användare eller mer, använda filter för att hitta falska följare och ansluta till tre Instagram-konton åt gången som du kan använda med appen.

Följ Cop finns på:

  • Android

Vad du ska göra när du ser vem som har följt dig

När du har använt någon av ovanstående appar för att se dina följare på Instagram är det upp till dig att bestämma om du ska försöka få tillbaka dessa följare, eller helt enkelt förlåta och glömma dem. Om du väljer att försöka få dem att komma tillbaka, måste du lägga lite tid och energi på att gilla deras inlägg, kommentera dem och eventuellt även följa dem.

För företag och varumärkesbyggare är det ofta ganska viktigt att behålla följare och kunder. Om du vill se hur du kan öka följande på Instagram kan du kolla in några av dessa tips.