Huvud macs Så skickar du ett meddelande igen i macOS X Mail
macs

Så skickar du ett meddelande igen i macOS X Mail

Så skickar du ett meddelande igen i macOS X Mail
Anonim

 • Grunderna
 • Guider och handledning
 • Installera och uppgradera
 • Nyckelbegrepp
 • avHeinz Tschabitscher

  En oberoende författare som har granskat hundratals e-postprogram och tjänster sedan 1997.

  Har du någonsin kopierat text från ett e-postmeddelande som du skickat till ett annat e-postmeddelande som du skulle skicka?

  Har du någonsin varit tvungen att skicka praktiskt taget samma meddelande till en annan mottagare - omedelbart, om möjligt? Har en e-postadress någonsin varit föråldrad och inaktuell för en kontakt - med en ny lätt tillgänglig? Har du någonsin skickat ett meddelande från fel konto och med fel e-postadress i "Från" rubrikraden - säg, för att avsluta prenumerationen på en av de irriterande e-postlistorna på en server med nitpickinglista? Har ett e-postmeddelande som du skickat någonsin returnerats till dig för leveransfel - eventuellt som ett nytt försök?

  Det finns många anledningar till att du kan skicka ett e-postmeddelande igen.

  Vad som skickar e-postmeddelanden betyder i macOS Mail

  I Apples macOS och OS X Mail är det också lätt att använda ett e-postmeddelande som du skickat (eller verkligen e-postmeddelanden).

  Du kan skicka meddelanden du skickat tidigare och till och med e-postmeddelanden som du fått. Innan det skickade e-postmeddelandet levereras får du chansen att redigera det (och ändra mottagaren, till exempel, eller ett datum).

  Skicka ett meddelande igen i Mac OS X Mail

  Så här skickar du ett meddelande (det får inte ens vara ditt eget) igen i Mac OS X Mail:

  1. Öppna den skickade mappen i OS X Mail.
   1. Du kan också skicka igen skickade meddelanden från andra mappar.
   2. Du kan också skicka tillbaka alla e-postmeddelanden du har fått (men inte nödvändigtvis skickat); Tänk på att meddelandet du skickar med den här skickprocessen kommer från din e-postadress, dock inte från den ursprungliga avsändaren.
   3. Använd macOS och OS X Mail-sökning för att hitta önskad e-post om du inte upptäcker det direkt; sökning av mottagaren, till exempel eller ämne, kan vara till hjälp.
  2. Markera meddelandet du vill skicka om igen.
  3. Välj Meddelande | Skicka igen från menyn.
   1. Du kan också trycka på Command-Shift-D eller klicka på e-postmeddelandet du vill skicka om i meddelandelistan, klicka på höger musknapp och välj Skicka igen från den sammanhangsmeny som har dykt upp.
   2. I Mac OS X Mail 1.x, välj File | Öppna som nytt meddelande från menyn.
  4. Redigera meddelandet och skicka det (igen) som du skulle göra med alla nya e-postmeddelanden.

  Andra alternativ för att återanvända text i OS X Mail

  Om du vill återanvända inte hela meddelanden utan bara delar av en text, eventuellt bara ord eller bara orddelar, låter macOS du ställa in textavsnitt. Du kan använda dessa textavsnitt (finns i inställningarna för textersättning) i e-postmeddelanden som du skriver i macOS Mail till stor - och produktiv - effekt.

  Återförsändning gör det också enkelt att utse och använda e-postmeddelanden som meddelandemallar os macOS Mail: allt som krävs är att spara dem i en "mallar" -mapp.

  Dessutom kan plug-ins hjälpa; Med Mail Act-On kan du till exempel svara med mallar.