Huvud e-post och meddelanden Hur du spelar in Skype-samtal
e-post och meddelanden

Hur du spelar in Skype-samtal

Hur du spelar in Skype-samtal
Anonim

Spela in med Skypes inbyggda inspelare eller använd en populär app

När inspelningen startar, visar Skype ett banner som meddelar alla i samtalet att de spelas in. Under ett videosamtal spelas också in allas video och delade stationära datorer.

När du är klar med inspelningen väljer du Stoppa inspelning . Inspelningen lagras i Skype Chat-fönstret.

Har du glömt att sluta spela in? Inga problem. När samtalet är avslutat kommer Skype att sluta spela in. För att hitta inspelningen väljer du Chats och väljer konversationen som spelades in.

Du och de andra i din konversation kommer att kunna se inspelningen, spara filen på dina datorer och dela den med andra. Dessa inspelningar lagras som MP4-filer i molnet under 30 dagar.

Spara det inspelade Skype-samtalet

Ditt inspelade Skype-samtal sparas i molnet i 30 dagar. Efter det kommer det att tas bort från ditt Skype-konto. Innan de 30 dagarna har gått kan du ladda ner det inspelade Skype-samtalet.

Om du vill ladda ner inspelningen till din dator eller annan plats öppnar du Chattar och väljer en konversation. Välj inspelningen du vill spara genom att välja Fler alternativ > Spara till nedladdningar för att spara filen i mappen för nedladdningar. Eller välj Spara som för att spara filen på en annan plats.

På en mobil enhet trycker du på och håller på inspelningen och trycker på Spara för att lagra den i enhetens kamerarulle.

Dela ett inspelat Skype-samtal

Om du vill dela en inspelning öppnar du Skype Chats-fönstret och väljer konversationen som spelades in. Välj Fler alternativ > Vidarebefordra för inspelningen du vill dela. På en mobil enhet trycker du på och håller ner det inspelade samtalet och pekar vidare .

Skriv ett meddelande i Vidarebefordran och ange de personer du vill dela meddelandet. Du kan också välja personer från listan.

Välj Klart när du är klar. Klicka på Skicka på en mobil enhet.

Använd en tredjepartsapp för att spela in samtal

Om du använder en äldre version av Skype kanske du inte kan spela in telefonsamtal och videokonferenser. I dessa fall använder du en tredjepartsapplikation för att göra jobbet åt dig.

Det finns flera appar som fungerar med Skype version 7 och spelar in samtal. En av dessa appar är MP3 Skype Recorder. MP3 Skype Recorder är gratis för personlig, icke-kommersiell användning.