Huvud Android Hur du får en företags mobiltelefonrabatt
Android

Hur du får en företags mobiltelefonrabatt

Hur du får en företags mobiltelefonrabatt
Anonim

Några minuter kan spara dig stora pengar på din månatliga faktura

Image

 • Guider och handledning
 • Installera och uppgradera
 • tips och tricks
 • Nyckelbegrepp
 • Samsung snabbtips
 • av Adam Fendelman

  En syndikerad teknologjournalist och senior webbdesigner med en passion för mobiltelefoner.

  Om du spenderar 100 $ per månad just nu på din mobiltelefonplan, klipper du din räkning ner till 75 $ per månad för samma tjänst låter det attraktivt, eller hur?

  Det finns inga fångster för att få denna rabatt på mega mobiltelefoner, men det finns två krav.

  1. Du måste vara anställd.
  2. Din arbetsgivare måste vara på mobiltelefonbolagets företagsrabattlista (eller som en mer tidskrävande process måste du få operatörens godkännande för att lägga till din arbetsgivare).

  Det enklaste sättet att lära dig din omedelbara företags mobiltelefonrabatt är att helt enkelt ringa din operatör och be om den.

  Om du till exempel arbetar för New York Times Company kan du få 18 procent rabatt på din månatliga tjänst från Sprint. Om du arbetar för EDS skulle Sprint kunna ge dig 26 procents rabatt.

  Företagens mobiltelefonrabatter varierar vanligtvis från 15 procent till 25 procent på varje månadsräkning. AT&T, T-Mobile och Verizon Wireless har liknande mobiltelefonrabatter för företag. Du måste bara vara anställd, och du måste bara be om det.

  Även om telefonen du använder är en Android-telefon (oavsett vem som skapade den: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi, etc.), kan du fortfarande dra fördel av dessa rabatter.

  Potentiella vägspärrar

  Det kan vara lika enkelt att få din företagsrabatt som att ringa din operatör och be om den, men du kan stöta på några problem.

  Om ditt företag är för litet kanske du inte är med på din operatørs rabattlista. Denna rabatt tilldelas vanligtvis användare hos större företag. Även om du arbetar för ett välkänt företag kanske din transportör fortfarande inte har en etablerad rabatt.

  Även om du omedelbart blir godkänd för en rabatt kan du behöva vänta på en eller två faktureringscykler för att besparingarna ska träda i kraft. Dessutom kanske mindre mobiltelefonbolag (och vissa förbetalda trådlösa transportörer) inte erbjuder företagens mobiltelefonrabatter.

  Mobiloperatörer ska verifiera din anställning. Denna jobbverifiering genomförs dock inte alltid korrekt. Ibland tas du bara för ditt ord.

  Anledning till företagets mobiltelefonrabatt

  Varför skulle mobiltelefonoperatörer tilldela så stora rabatter till användare som är anställda i vissa företag?

  De stora mobiltelefonbolagen har affärsavtal med många större företag för rabatterad trådlös tjänst. Företagsrabatten är utformad för att motivera många anställda i ett företag att antingen registrera sig på egen hand eller genom en gruppplan på jobbet.