Huvud android Så här läser du gratis Google-e-böcker på din telefon eller surfplatta
android

Så här läser du gratis Google-e-böcker på din telefon eller surfplatta

Så här läser du gratis Google-e-böcker på din telefon eller surfplatta
Anonim

 • Du kan söka i Google Böcker efter alla bok eller ämnen. I det här fallet, låt oss gå med "Alice i underlandet" eftersom det är en välkänd bok, och det finns förmodligen en gratis e-bok eller två för den här titeln.

 • Det ursprungliga verket är i allmänhetens område, så de flesta av variationerna är bara med formatering och antalet illustrationer som ingår i verket. Men du kanske också kommer att få flera kopior till salu, eftersom omformatering av tryckkopian till en e-bok fortfarande tog lite arbete. Vissa av dina sökresultat kan också vara relaterade verk med samma titel.

  Nu kan du göra det enklare och filtrera bort de irrelevanta resultaten. Begränsa dina sökresultat med hjälp av sökverktygen för att bara hitta gratis Google e-böcker.

 • När du hittar en som du gillar väljer du den för att läsa i din webbläsare.

  Hitta gratis e-böcker på Google Play

  Ett annat enkelt sätt att få gratis Google-e-böcker är att bara gå till Google Play-butiken och bläddra. Top Free in Books är en surfkategori som visar veckans mest populära gratisnedladdningar. Detta inkluderar böcker i public domain och kampanjböcker som lagliga upphovsrättsinnehavare ville ge bort gratis.

  1. Öppna din webbläsare och gå till Google Play Böcker.

  2. Välj Toppdiagram från menyn längst upp.

  3. Bläddra tills du ser Top Free . Tryck på Se mer för hela listan.

  4. Du kan också söka efter din bok och använda priskontrollerna i toppmenyn för att sortera gratis. Tryck på Alla priser och välj Gratis i menyn för att bara se gratisböcker.

  5. "Köp" dem som alla andra Google-bok, förutom att du köper dem utan pengar.

   Amazon har ofta samma kampanjer som gratis e-böcker, så om du föredrar Kindle, sök Amazon och kolla. Om de är till försäljning i både Amazon- och Google Play-bokhandlarna, kan du också ladda ner båda.

   Läs din bok från Google Play

   Så snart du "köper" din gratisbok ger Google dig möjlighet att läsa den.

   Du kan också fortsätta handla efter fler böcker, gratis eller på annat sätt. Du kan återgå till ditt digitala bibliotek genom att välja Mina böcker i sidmenyn i Play Store.

   Mina böcker på Google Play

   När du trycker på Mina böcker ser du alla böcker i ditt virtuella bibliotek, både köpta och gratis.

   Du kan också få dina böcker från Google Play på Android och iOS att läsa när som helst.

   Google Play Böcker kommer ihåg vilken sida du var på, så att du kan börja läsa en bok på din stationära dator och fortsätta läsa på din surfplatta eller Android-telefon utan att sakna en sida.