Huvud sociala media Hur man fäster en Tweet
sociala media

Hur man fäster en Tweet

Hur man fäster en Tweet
Anonim

Dina favorit tweets högst upp på ditt flöde

Nu när du tittar på din fulla profil kan du välja vilken som helst av dina tweets att fästa till toppen.

Det finns ett par begränsningar när det gäller fästning av tweets. Först kan du inte gå till en annan användares profil och fästa en av deras tweets till din profil. För det andra kan du inte fästa en annan användares tweet som du helt enkelt retweetade utan att först lägga till en kommentar. Det enda sättet att fästa en retweet är att lägga till en egen kommentar till den; detta kan vara något så enkelt som ett skiljetecken, som en period.

Välj en Tweet för att fästa och välj nedpilen

När du har valt en tweet att fästa väljer du pil ned- ikonen i det övre högra hörnet av tweeten för att se en lista med alternativ. Välj Stift till din profilsida .

Du blir ombedd att bekräfta att du vill fästa tweeten. Välj eller tryck på Pin för att bekräfta det.

Du kan sedan välja Visa nu på Twitter.com eller titta på din profil uppdateras automatiskt i appen. Din tweet kommer att visas högst upp i din profil med en liten thumbtack-ikon och en Pinned Tweet-etikett direkt ovanför.

Koppla loss en tweet eller fäst en ny tweet

För att lossa din tweet, välj eller tryck på nedåtpilen igen och välj Unpin från profilsidan . Du kan bara fästa en tweet åt gången, men du behöver inte nödvändigtvis ta bort din nuvarande fästade tweet för att sätta en ny fäst tweet på sin plats.

För att fästa en ny tweet, följ bara samma process som förklaras ovan. Den gamla fästade tweeten kommer automatiskt att ersättas med den nya.

Bästa metoder för att fästa tweets

Det är enkelt att fästa en tweet, men att välja en kan vara svårt om du vill att tweeten ska övertyga nya användare som besöker din profil som du är värd att följa. Här är några tips för att välja rätt tweet:

  • Fäst en tweet som hjälper dig att göra ett bra första intryck - Om du är en komiker, kanske du vill knyta en tweet med en av dina bästa skämt. Om du är en företagskonsult kan du fästa en tweet med värdefull affärsinsikt som visar din expertis. Det beror på vilken typ av tema du kommer till och vilken publik du vill locka till dig.
  • Fäst en tweet för att marknadsföra ditt senaste blogginlägg, podcast-avsnitt, Amazon-bok, etc. - Fäst tweets är bra för att hålla användbara länkar fram och mitt. Om du aktivt marknadsför något du skapade eller är en del av, kan du hjälpa till att driva trafik till det genom att tweeta länken och fästa den högst upp i din profil.
  • Fäst en tweet med en länk till en annan social profil - Om du är aktiv på Facebook, YouTube, LinkedIn eller ett annat socialt nätverk kan du använda din fästade tweet för att uppmuntra Twitter-användare att följa dig där också.
  • Fäst en tweet som fick mycket uppmärksamhet - Är du stolt över en tweet som fick många likes, retweets eller svar? Fäst det för att visa det till ännu fler personer som besöker din profil.
  • Fäst en tweet av en av dina favoritcitat - En bra offert som är fäst till din profil kan hjälpa till att sammanfatta vad du handlar om utan att behöva komma på något själv.
  • Fäst en tweet med ett foto, en GIF eller en video - Twitter-användare älskar de visuella sakerna, så överväg att fästa en tweet som erbjuder dina profilbesökare en digital ögongodis.