Huvud sociala media Hur man deltar i en Twitterchatt
sociala media

Hur man deltar i en Twitterchatt

Hur man deltar i en Twitterchatt
Anonim

Missa inte konversationen på Twitter

 • Välj förstoringsglaset på webbplatsen eller tryck på enter på tangentbordet. I appen, tryck på förstoringsglaset eller sök .

 • Det är allt!

  Hitta trendiga Twitterchattar

  Det andra sättet att hitta Twitterchattar på Twitter är att se vad som är trendig.

  1. Öppna Twitter i din webbläsare och logga in.

  2. Längst till vänster på sidan bör det finnas ett avsnitt märkt " Trender för dig ." Det är här du kan hitta de hetaste Twittertrenderna.

   I Twitter-smarttelefonappen klickar du på förstoringsglaset för att hitta dagens hetaste trender.

  3. Välj något av de ämnen som intresserar dig.

   Om du inte hittar något intressant, välj Ändra och justera dina platsinställningar för att få olika trender. I Twitter-appen bläddrar du ner till botten av avsnittet Trender för dig och pekar på Visa mer för att se andra trenderämnen.

  4. Du bör se inlägg relaterade till hashtaggen du valt.

   Hitta Twitterchattar med hjälp av TweetDeck

   Du kan göra en enkel Google-sökning, men det finns flera verktyg och webbplatser där ute för att göra det enkelt att hitta en tweetchatt. Några av de mest populära är TweetChat, TwChat, TweetReport, tchat.io och Twubs.

   Alla dessa är webbläsarbaserade, men laddas snabbt även på mobila webbläsare för smarttelefoner. Du kan till och med använda TweetDeck för att göra det enklare att se alla meddelanden relaterade till en hashtag. Så här ställer du in det.

   1. Gå till TweetDecks webbplats och logga in med ditt Twitter-konto.

   2. Första gången du loggar in får du en kort redogörelse för hur det fungerar. Välj Kom igång för att fortsätta.

   3. Du bör se flera kolumner, till exempel Hem, Meddelanden, Meddelanden och Trending. Välj Plus (+) längst till vänster för att lägga till en annan kolumn för att visa dina sökningar efter olika TweetChats.

   4. Härifrån väljer du Sök .

    Fotoredigeraren markerar sökningen.

   5. Ange dina sökkriterier och tryck på Enter . Du bör se en ny kolumn med hashtaggen du sökte efter.

   6. Du är klar!

    Hur man går med i en Twitter-chatt

    När du har hittat en Twitterchatt du vill delta i kan du delta i den digitala konversationen. Medan du kan gå med i en chatt på Twitter är den inte lika användarvänlig som andra webbplatser.

    1. Sök efter ett hashtag-ämne med sökrutan, tryck sedan på enter eller välj förstoringsglaset .

    2. Sidan som dras upp har allt som innehåller hashtaggen.

    3. För att chatta, välj Tweet- knappen och se till att du adresserar din tweet med hashtaggen och vilket konto du vill se ditt meddelande. Detta kan göras genom att lägga till ett @ framför ett Twitter-konto. Exempel: "@JaneDoe Kan du tro att det har gått 30 år. # Web30"

    4. För att hålla jämna steg med konversationerna måste du uppdatera sidan eller ständigt välja nya resultat som det visas högst upp på sidan.

    5. Det är allt!

     Delta i Twitterchattar med hjälp av verktyg från tredje part

     Några av de verktyg som nämnts tidigare är inte bara för att hitta Tweet-chattar, utan också delta i dem. Dessutom gör de mycket lättare att delta i tweetchattar. Några av automatiseringsfunktionerna som tchat.io lägger automatiskt till din hashtagg i slutet av din komponerade tweet. Allt du behöver göra är att kommentera och trycka på Tweet-knappen på deras webbplats, och voila, du är en del av den Twitterchatten.

     Twubs är liknande i funktionalitet. När du anger en hashtag kommer Twubs att ta dig till en sida som är specifik för din angivna hashtag. Det finns en stor meddelanderuta som automatiskt klistras in i din hashtagg när du väljer den. Dessutom har den live-tweetchatten rullning i den nedre halvan, vilket ger dig en känsla av att vara en del av en direkt konversation.

     Som nämnts tidigare om TweetDeck, har du en kolumn dedicerad till din Twitterchatt. Inom det kan du filtrera dina resultat ännu mer eller svara på enskilda tweets med ett enkelt klick.

     Varför gå med i en Twitterchatt

     Twitter är en unik plattform eftersom det har en mindre karaktärsgräns per inlägg. Om du inte har mycket tid att läsa en blogg, artikel eller novelle online kan Twitter ge dig en snabb sammanfattning av en berättelse. Detta gäller också för en chatt. Du kan snabbt och effektivt interagera med andra besökare och du är inte skyldig att föra en lång konversation om ett specifikt ämne.

     Det är också ett bra sätt att marknadsföra dig själv för anställning, ett arbetsförslag, en produkt eller till och med en artikelfråga till en potentiell redaktör. Det är ett utmärkt och billigt sätt att interagera med kunder och till och med vänner i en nästan obegränsad storlek. Inget behov av intetsägande textmeddelanden när du har interaktiva Twitterchattar för att leva upp någon konversation.