Huvud iphone & ipod Hur man manuellt lägger till musik till din iPhone
iphone & ipod

Hur man manuellt lägger till musik till din iPhone

Hur man manuellt lägger till musik till din iPhone
Anonim

Ta kontroll över iTunes genom att bara synkronisera de låtar du vill ha på din iPhone

Om du har problem med att din iPhone upptäcks, se hur du åtgärdar iTunes-synkroniseringsproblem.

 • Välj Sammanfattning .

 • Markera kryssrutan bredvid alternativet Manuell hantera musik och videor för att aktivera detta läge.

 • Välj Använd för att spara inställningarna.

  Lägga till specifika låtar på din iPhone

  Med iTunes nu i manuell synkroniseringsläge kan du välja enskilda låtar och spellistor att överföra till din telefon.

  iTunes hjälper dig att se hur mycket lagringsutrymme som finns kvar på din iPhone. Det rekommenderas att kontrollera detta innan du överför musik, eller så kan du maximera utrymmet och inte ha utrymme för appar, videor, mer musik etc.

  1. Från din iTunes-bibliotekssida väljer du Musik från rullgardinsmenyn i det övre vänstra hörnet av iTunes.

  2. Välj vilken musik du vill kopiera från iTunes till din iPhone och utför sedan överföringen.

   Om du vill överföra en spellista eller en enda låt från ditt iTunes-bibliotek till din iPhone drar du och släpper objektet från den högra rutan i den vänstra rutan, direkt till objektet som är din telefon (under avsnittet Enheter ). Det kan kallas iPhone eller kanske bara iPhone .

   För att lägga till flera låtar på en gång kan du använda kortkommandon. Håll CTRL (Windows) eller Command (Mac) intryckt och välj varje låt du vill kopiera till din iPhone. Detta låter dig dra alla av dem samtidigt.

   Om du har massor av musik att överföra kanske du har lättare att skapa spellistor först. De är enkla att göra och sparar mycket repetitivt arbete när du synkroniserar de låtar du vill ha på din iPhone.

   iTunes-alternativ

   Du kan lägga till musik till iPhone utan att använda iTunes. Det finns andra program som kan underlätta överföring av musik och andra filer mellan din dator och iPhone.

   Gratis iTunes-alternativ för synkronisering med din iOS-enhet

   Syncios är ett exempel på ett gratis iTunes-alternativ för Windows och Mac. Det stöder kopiering av musik - liksom andra filer som dokument, videor, appar och bilder - till och från din iPhone.

   För att lägga till musik till din iPhone med Syncios, öppnar du Media- mappen till vänster och använder sedan knappen Lägg till överst för att se en annan meny. I det finns två alternativ som låter dig lägga till enskilda musikfiler till din iPhone och hela musikmappar.

   Ett annat sätt att lägga till musik till din iPhone är att använda musikströmning via molnlagringstjänster. Till exempel kan du ladda upp dina favoritlåtar till Dropbox eller Google Drive och sedan använda dessa appar på din telefon för att strömma bara de filerna istället för hela musiksamlingen.