Huvud Webbsökning Hur du hanterar dina YouTube-kontoinställningar
Webbsökning

Hur du hanterar dina YouTube-kontoinställningar

Hur du hanterar dina YouTube-kontoinställningar
Anonim

Tips för att enkelt hantera ditt YouTube-konto

 • Det bästa på webben
 • Sökmotorer
 • Att köra en webbplats
 • avGretchen Siegchrist

  En professionell videograf som tycker om att hjälpa amatörer att behärska grunderna i stationär video.

  När du har registrerat dig för ditt Youtube-konto kan du börja hantera dina Youtube-kontoinställningar. Dessa Youtube-kontoinställningar inkluderar anpassning av din visningsupplevelse och ändring av sekretessinställningar för att kontrollera hur mycket information andra kan se om ditt Youtube-konto.

  01

  av 08

  Översikt över ditt Youtube-konto

  Image

  Översikten över ditt Youtube-konto ger alla typer av information om din aktivitet på Youtube. Denna Youtube-kontoöversikt innehåller länkar för att hantera dina videor, redigera din videokanal, ansluta till ditt Youtube-nätverk och mer.

  Youtube-kontoöversikten är på samma sätt som en instrumentpanel som du kan använda för att hantera din Youtube-användning. Lär känna menyerna och vad som kan ändras i varje meny. Det finns mycket att täcka, så ta lite tid att bekanta dig.

  02

  av 08

  Justera din Youtube-konto

  Image

  Din Youtube-kontoprofil innehåller personlig information som din profilbild, namn, ålder, företag, intressen och mer. Genom att fylla i dessa detaljer på ditt Youtube-konto låter du andra Youtube-användare veta mer om vem du är.

  Du har också möjligheten att lämna profilinformationen för ditt Youtube-konto tomt om du inte vill att andra ska veta den informationen.

  Överväg att använda ett skärmnamn eller hålla riktigt personlig information offline. YouTube är ett ganska stort mål för dig som vill stjäla identiteter, så var alltid medveten om den potentialen och skydda dig själv.

  03

  av 08

  Ändra inställningen för uppspelning av ditt YouTube-konto

  Det här alternativet är mest användbart för YouTube-kontoinnehavare med långsammare internetanslutningar. Du kan ändra inställningarna för att kontrollera om du kan titta på videor av hög kvalitet med ditt Youtube-konto eller inte.

  Även om du befinner dig på en plats med utmärkt internettjänst kan dina tittare komma från platser på jorden med långsam eller kompromisslös tjänst.

  Du kan också välja om du vill visa bildtexter eller kommentarer med dina YouTube-videor.

  04

  av 08

  Youtube-konto E-postalternativ

  Image

  Formuläret för e-postalternativ för Youtube-konto är där du kan ändra din e-postadress i fil med Youtube. Du kan också kontrollera hur ofta och under vilka omständigheter Youtube kan kommunicera med dig.

  Det här är värt att spendera lite tid på, eftersom du kanske vill veta när någon kommenterar någon av dina videoklipp, eller när en videoöverföring är redo att visas.

  05

  av 08

  Youtube-konto sekretessinställningar

  Image

  Informationen på ditt YouTube-konto kan kontrolleras genom sekretessinställningar. Du kan göra det enkelt eller svårt för andra att hitta ditt YouTube-konto, samt kontrollera om ditt YouTube-kontoaktivitet är synligt för andra, och vilken typ av annonser YouTube kommer att lägga till i filmerna du tittar på.

  Tänk på att säkra din personliga information med en tankeväckande inställning till dessa inställningar.

  Leta efter nya alternativ för intäktsgenerering - det kan finnas en möjlighet att förvandla ditt innehåll till en guldgruva!

  06

  av 08

  Dela aktivitet från ditt YouTube-konto

  Du kan ansluta ditt YouTube-konto till andra sociala mediesajter som Facebook och Twitter, så dina vänner och följare uppdateras automatiskt när du laddar upp eller favorit en video.

  Om ditt mål är att bygga ett varumärke är detta ett utmärkt sätt att göra det. Se till att hålla alla dina sociala webbplatser på varumärke och budskap. Du skulle inte vilja dela en matlagningsvideo om din Facebook-sida ägnas åt din kärlek till katter och berg-och dalbanor.

  07

  av 08

  Youtube-konto Mobilinställning

  Ställ in ditt Youtube-konto så att det fungerar med din telefon. Youtube-kontots mobilinställning ger dig en personlig adress som låter dig ladda upp videor direkt från din telefon till ditt YouTube-konto.

  Med de sociala bindningarna som du skapade i det sista steget, är du nu en promenader, pratande mobilvideoproducent. Att skapa en video när du är på språng och kunna dela den med din publik utan att vänta på att komma tillbaka till en dator kan vara oerhört värdefullt.

  08

  av 08

  Hantera ditt YouTube-konto

  Image

  Det är här du kan se din status för ditt konto, ändra lösenordet eller till och med radera ditt Youtube-konto för alltid.

  Men tänk hårt innan du gör det, eftersom världen fortfarande kan behöva höra din berättelse.