Huvud digital kameror Hur man gör en reaktionsvideo
digital kameror

Hur man gör en reaktionsvideo

Hur man gör en reaktionsvideo
Anonim

Du kan bli YouTube: s nästa stora sak

Du bör också placera kameran så att du har utrymme att flytta när du spelar in är det väldigt lätt att luta sig tillbaka eller luta sig framåt, så rama in dina bilder så att du inte går vilse och flytta från skärmen.

Mikrofontest

Anslut din mikrofon och testa din röst. Oroa dig inte för att låta som en radioannonsör. Så länge din röst är klar och andra människor kan förstå vad du säger, passar det just detta format. Tala högt och mjukt för att testa att du plockas upp.

Efter att ha filmat dina reaktionsvideor

Till och med en enkel video tenderar att dra nytta av korrekt redigering. Se några reaktionsfilmer på YouTube för att se hur de redigeras.

En punkt är särskilt att YouTubers inte är blyga med att använda "hoppklipp", där bilder klipps från ett kontinuerligt skott och motivet verkar "hoppa" runt skärmen. Detta görs för att eliminera utrymmen där det inte händer mycket, så känn dig fri att göra detsamma på videospel som du inte känner att det är relevant. Din reaktion är det som är viktigt!

Du kanske också vill synkronisera ljudet du har spelat in till videon du har tagit. Det bästa sättet att göra detta är att lägga händerna framför kameran och klappa innan du börjar videon; klaffen ger ett trevligt högt ljud, lätt att matcha med handen.

När det är klart kan du titta på videon för att se till att du är nöjd med den och sedan ladda upp till YouTube för berömmelse och förmögenhet, eller åtminstone lite delad geeking över något speciellt.