Huvud iphone & ipod Hur man gör AirPods högre
iphone & ipod

Hur man gör AirPods högre

Hur man gör AirPods högre
Anonim

Få maximalt ljud från dina hörlurar

 • Grunderna
 • avDave Johnson

  Dave Johnson har skrivit om tech sedan 1990. Han är författare till över två dussin böcker och hans författare har dykt upp i Wired, PCWorld, Business Insider och många andra publikationer.

  Apple AirPods är utformade för att fungera enkelt, varför de till och med kopplas automatiskt till din iPhone eller iPad bara genom att öppna fodralet. Men det är inte ovanligt att stöta på ett problem med deras volym; nämligen att du kanske inte kan göra dem högt nog för att passa dig. Det finns flera orsaker till att dina AirPods kanske inte genererar tillräckligt med volym. Läs vidare för att lära dig hur du gör dina AirPods högre.

  Varför dina AirPods inte är höga nog

  Det finns ingen enda lösning på ett volymproblem med AirPods. Det finns ett antal möjliga skäl till varför dina AirPods kan vara för tyst och det kan vara frustrerande eftersom det, till skillnad från de flesta öronsnäckor, inte finns någon volymkontroll, så det kan verka som om dina händer är bundna. I verkligheten finns det ett antal möjliga problem. Högtalarna på öronsnäckorna kan vara smutsiga, till exempel vilket hindrar ljudet, eller det finns flera olika ljudinställningar på din iPhone som kan vara felkonfigurerade.

  Hur du ökar volymen på AirPods

  Med ett undantag är varje felsökningssteg i strävan att fixa ljudet på dina AirPods snabbt och enkelt. Du kan prova var och en och testa snabbt för att se om det löste dina ljudproblem. Försök med var och en, och om det inte löser ditt problem, gå vidare till nästa möjliga lösning.

  1. Försök att öka volymen på din iPhone. Det kan tyckas uppenbart, men det finns ingen volymkontroll på AirPods, så du måste lita på din iPhone: s volymkontroll för att ställa in ljudnivån. Det här är ett bra ställe att börja, eftersom du kanske har förbisett volymen på telefonen om ljudet är för lågt.

  2. Stäng av låg effektläge. Om din iPhone är i lågeffektläge kan det påverka vissa icke-kritiska system, vilket kan göra att ljudet spelas upp med en lägre volym än vanligt. Stäng av lågenergiläge och försök använda dina AirPods med din iPhone i standardströmläge.

  3. Se till att dina AirPods är laddade. Om dina AirPods har en mycket låg laddning kan de bete sig fel. Fyll på dem genom att ladda dem i en eller två timmar och testa sedan ljudet igen.

  4. Stäng av alla EQ-inställningar. De flesta av EQ-inställningarna tenderar att göra ljud som spelas upp via AirPods låter tystare. Överraskande, även de med "Booster" i namnet låter märkbart tystare.Därför är det bäst att stänga av EQ.

  5. Stäng av volymgränsen. För ditt hörselskydd har iPhone en valfri volymbegränsningskontroll, som täcker telefonens maximala volym något lägre än dess verkliga maximala utgång. Om dina AirPods inte är tillräckligt höga, bör du stänga av volymgränsen för att hjälpa dig att få tillbaka din saknade volym.

  6. Kalibrera ljudet mellan iPhone och AirPods. Det är möjligt att din telefon och AirPods har två mycket olika förståelser för vad den minsta och maximala volymen ska vara.

   1. När du spelar musik genom dina AirPods, vrid iPhone-volymen hela vägen ner.
   2. Inaktivera Bluetooth, börja spela musik så att den kommer ut ur iPhone: s högtalare och vänd igen iPhone: s volym hela vägen.
   3. Aktivera Bluetooth och anslut AirPods igen, justera sedan volymen för att se om det löst ditt ljudproblem.

   Detta händer inte ofta, men om kalibrering av ljudnivåerna tar bara en minut eller två, så du bör pröva det ändå.

  7. Se till att båda öronsnäckorna är inställda på samma volym, eftersom du kan ha konfigurerat iPhone: s tillgänglighet för att spela de två öronen på olika nivåer. Gå till Inställningar > Allmänt > Tillgänglighet, och se sedan till att reglaget är balanserat med hörselknappen i mitten mellan L och R.

  8. Rengör dina AirPods. Om ingen av ljudinställningarna har fixat ljudproblemet, kan dina öronsnäckor behöva rengöras väl. Eftersom AirPods tillbringar mycket tid i öronen, tenderar högtalargallret att täckas av öronvax. Om du kan se uppbyggnad kan en noggrann rengöring av dem göra en märkbar skillnad.

  9. Para ihop dina AirPods med din telefon. Gå till Inställningar > Bluetooth, knacka på cirkeln i till höger om AirPod-namnet och tryck sedan på Glöm den här enheten . Sätt sedan ihop och koppla ihop AirPods med din iPhone eller iPad igen.