Huvud android Hur du installerar Kodi på Android
android

Hur du installerar Kodi på Android

Hur du installerar Kodi på Android
Anonim

Ja, du kan använda Kodi på din smartphone eller surfplatta

Att installera Kodi för Android-surfplattor är samma process som för smartphones. Ett fall där upplevelsen kan variera är emellertid när enheten inte har den officiella appen Google Play Store. Även om detta kan vara sällsynt för smartphones och surfplattor från stora tillverkare, har Kodi fortfarande ett sätt för dig att installera Android-appen utan Google Play Store.

Hur man installerar Kodi på Android utan Google Play (sidled)

För enheter som inte har åtkomst till Google Play Store och som kräver sidoladning av Kodi-appen måste du först bestämma om din enhet kör en 32-bitarsversion av Android eller en 64-bitarsversion med ett 64-bitarssystem -on-a-Chip (SoC). Kodi har också olika instruktioner för enheter med Intel SoC: er. Du kan ta reda på mer från Kodis Android FAQ, eller läsa upp på mobila processorer och SoC: er.

Om du har tillgång till Google Play rekommenderas att du använde det för att ladda ner appar istället för att ladda dem.

Så här installerar du Kodi utan Google Play :

 1. Gå till nedladdningssidan för Kodi.

 2. Välj Android- alternativet och välj sedan antingen 32-bitars eller 64-bitarsalternativ, beroende på maskinvaran och operativsystemet på din enhet.

 3. Ladda ner lämplig Android APK-fil som kan överföras till din Android-enhets interna lagring och installeras.

 4. Installera APK-filen och Kodi bör lyckas installera på din Android-enhet.

  Om du tar vägen som inte är Google Play krävs det troligt att du aktiverar appinstallationer från okända källor på dina Android-enheter innan du försöker installera appen.

  • Beroende på din enhet kan du behöva navigera till Inställningar > Säkerhet och markera rutan Okända källor .
  • Enheter med Android 8.0 Oreo kan kräva att du går till Inställningar > Appar > Specialåtkomst och väljer sedan Installera okända appar eller Installera andra appar . Detta tar dig till en skärm där du kan välja Google Chrome för att tillåta nedladdning och installation av Android APK-filer.

  När du har installerat Kodi är du redo att titta på filmer och TV, lyssna på musik eller strömma innehåll från webben eller andra värdenheter du har konfigurerat med Kodi. Om du är orolig för att din version av Kodi inte ser lika ut som andra versioner du har sett på nätet kan du ha sett speciella Kodi-bygg som kan ge mediaspelaren ett anpassat utseende.