Huvud Iphone & ipod Hur man installerar iTunes på Windows
Iphone & ipod

Hur man installerar iTunes på Windows

Hur man installerar iTunes på Windows
Anonim

Webbplatsen ska automatiskt upptäcka att du använder en dator och erbjuda dig en Windows-version av iTunes.

Bestäm om du vill ta emot nyhetsbrev från Apple och ange din e-postadress och klicka sedan på knappen "Ladda ner nu".

Windows kommer att fråga dig om du vill köra eller spara filen. Antingen svar fungerar för att installera iTunes: Att köra filen kommer att installera den genast medan sparande gör att du kan installera den senare. Om du väljer att spara sparas installationsprogrammet i din standardhämtningsmapp (vanligtvis "Nedladdningar" på senaste versioner av Windows).

02

av 06

Börja installera iTunes

När du har laddat ner iTunes kommer installationsprocessen att starta (om du valde "köra" i det sista steget) eller så kommer installationsprogrammet att visas på din dator (om du väljer "spara"). Om du valde "spara" dubbelklickar du på installationsikonen.

När installationsprogrammet börjar köra måste du gå med på att köra det och sedan gå igenom några skärmar för att acceptera iTunes-programmets villkor. Håll med om det anges och klicka på nästa / kör / fortsätt knappar (beroende på vad fönstret erbjuder dig).

03

av 06

Välj installationsalternativ

Efter att ha accepterat villkoren och gått igenom de första stegen i installationsprocessen kommer iTunes att be dig välja några installationsalternativ. De inkluderar:

  • Lägg till genvägar från iTunes och QuickTime på mitt skrivbord - Detta kommer att placera iTunes- och QuickTime-ikonerna på skrivbordet för enkel åtkomst. Om du ofta startar program genom att dubbelklicka på deras ikoner från skrivbordet väljer du detta. iTunes kommer också att läggas till din Start-meny oavsett vad du väljer här.
  • Använd iTunes som standardspelare för ljudfiler - Välj det här om du vill att iTunes ska hantera alla dina ljudfiler, inklusive CD-skivor, MP3-skivor, podcast och nedladdningar.
  • Standard iTunes-språk - Välj det språk du vill att iTunes ska vara på.
  • Destinationsmapp - det är här iTunes och dess filer kommer att installeras. Om du inte vet vad du gör med det här och har en anledning att ändra det använder du standardinställningen.

När du har gjort dina val klickar du på knappen "Installera".

När du har gjort detta kommer iTunes att gå igenom installationsprocessen. Du kommer att se en framstegsfält under installationen som säger hur nära det är att göra. När installationen är klar ombeds du att klicka på en "Slutför" -knapp. Göra det.

Du blir också ombedd att starta om datorn för att slutföra installationen. Du kan göra det nu eller senare; I vilket fall som helst kan du använda iTunes direkt.

04

av 06

Importera CD-skivor

När iTunes är installerat kan du kanske börja importera dina CD-skivor till ditt iTunes-bibliotek. Processen att importera dem konverterar låtarna från CD-skivorna till MP3- eller AAC-filer.

  • Så här kopierar du CD till iPod och iTunes
  • AAC vs. MP3: Vilket man ska välja för att rippa CD-skivor
  • AAC vs. MP3, ett ljudkvalitetstest

05

av 06

Skapa iTunes-konto

Förutom att importera dina egna CD-skivor till ditt nya iTunes-bibliotek är ett annat viktigt steg i iTunes-installationsprocessen att skapa ett iTunes-konto. Med ett av dessa konton kan du köpa eller ladda ner gratis musik, appar, filmer, TV-program, podcast och ljudböcker från iTunes Store.

Att installera ett iTunes-konto är enkelt och gratis.

06

av 06

Synkronisera din iPod / iPhone

När du har lagt till CD-skivor i ditt iTunes-bibliotek eller skapat ett iTunes-konto och börjat ladda ner från iTunes Store, är du redo att ställa in din iPod, iPhone eller iPad på iTunes och börja använda den. För instruktioner om hur du synkroniserar din enhet:

  • iPhone
  • iPod
  • iPad

Och med det har du konfigurerat iTunes, konfigurerat och synkroniserat innehåll till din enhet och är redo att rocka!