Huvud sociala media Hur du blir verifierad på Instagram
sociala media

Hur du blir verifierad på Instagram

Hur du blir verifierad på Instagram
Anonim

Det är inte lätt men ibland lönar sig tålamodet

Om du är osäker på vad Instagram betyder för att ha ett autentiskt eller anmärkningsvärt konto, har deras hjälpcenter en uppdelning av vilka egenskaper de letar efter i ett verifierat konto, samt community-riktlinjer som måste följas.

För att komma åt formuläret:

  1. Gå till din Instagram-profil.
  2. Gå till Inställningar.
  3. Hitta och välj alternativet Begär verifiering .

Instagram kräver att alla konton som skickar ett formulär för verifieringsbegäran ska inkludera ett myndighets-utfärdat foto-ID för att bekräfta deras namn och födelsedatum. Detta kan vara ett körkort, pass eller nation-ID-kort; skatteregistreringsdokument och verktygsräkningar kan också användas.

Förvänta dig lite efter att du har skickat in begäran. När Instagram har granskat begäran kommer konton att meddelas när deras begäran bekräftas eller avslås. Om ett konto avvisas kan en ny begäran lämnas in efter 30 dagar.

Anställa någon

Tro det eller inte, vissa publicister och andra specialföretag erbjuder tjänster som påstås hjälpa ditt Instagram-konto att verifieras. Det finns inget sätt att verkligen garantera vad de gör kommer att fungera, så du tar en stor chans med dina pengar om du väljer att anställa någon som hjälper dig att verifieras.

Med det sagt, har vissa publicister utrymme och anslutningar för att lobbya på din vägnar till Instagram. I vissa fall betraktas dessa personer eller byråer av Instagram för att vara mediepartners som ofta har direkt tillgång för att göra ditt ärende för dig.

Att hitta ett välrenommerat företag som hjälper till på detta område är dock ganska svårt, eftersom det finns många som påstår sig ha förmågan att få dig verifierad, men bara en liten mängd har faktiskt ett legitimt skott. En enkel Google-sökning dyker upp massor och sortera igenom dessa för att hitta rätt är inte en exakt vetenskap. Vi rekommenderar att den begränsas till några få företag som verkar ansedda och sedan söka på webben efter recensioner eller andra kunddrivna detaljer om sina tidigare tjänster.

Köpa ett verifierat märke

Det kan finnas andra sätt att verifiera, även om vissa involverar skuggiga affärer som uttryckligen bryter mot Instagrams användarvillkor och faktiskt kan vara olagliga.

Det har rapporterats allmänt att verifierade märken kan köpas på den mörka webben, där säljare har partners som arbetar på Instagram som har förmågan att verifiera ett konto.

Eftersom IG inte tillåter försäljning eller överföring av verifierade märken, skulle både köparen och säljaren vara implicit i denna situation och riskera att kontot i fråga upphör - bland potentiellt allvarligare konsekvenser.

rekommenderar inte eller accepterar att ta den här vägen för att få en blå bock på Instagram.

Hur bekräftas märken, kändisar och andra välkända siffror?

Som du kan se kan det bli något av ett långt skott att verifiera på Instagram om du inte är ett etablerat företag eller en person i det offentliga ögat.

Om du tillhör en av dessa kategorier, kommer Instagram dock ofta att granska ditt konto och proaktivt lägga till det blå markeringen på egen hand utan någon åtgärd som krävs från din sida.

I andra fall kan lobbyverksamhet genom en publicist eller annan byrå (som beskrivs ovan) hjälpa till att starta processen.