Huvud sociala media Hur man får följare på Twitter
sociala media

Hur man får följare på Twitter

Hur man får följare på Twitter
Anonim

Bli personen med flest Twitter-följare

Kom ihåg att lämna tillräckligt med kolumner eller mellanslag för mängden tweets du planerar att publicera varje dag.

 • Notera antingen en idé för en tweet eller den exakta tweet du planerar att lägga ut varje dag. Genom att ta dig tid att planera i förväg kommer du inte att bli frestad att helt enkelt hoppa över ett inlägg eller en dag på grund av att du är tom för idéer.

  Vill du ta din redaktionskalender till nästa nivå? Lägg till kolumner för att spåra antalet engagemang du får i varje inlägg för att visa vilka tweets som samlas in mest.

 • Det är allt!

  Tid & schemalägg dina tweets för maximal exponering

  Det är ingen nytta att tweeta klockan 2 när din målgrupp sover. För att få så mycket exponering som möjligt på dina tweets är det bäst att schemalägga dem till att publicera vid den perfekta tiden. Experter säger att den bästa tiden att posta på sociala medier är hela veckan i tidigt och sent på eftermiddagen.

  Det finns flera sätt att schemalägga tweets med gratis tjänster som buffert och andra tjänster som Tweetdeck eller Hootsuite. Med dessa tjänster kan du schemalägga dina tweets så långt i förväg som behövs och under de tider som är viktigast.

  Få visuella med dina tweets

  65% av människorna är visuella elever, vilket betyder att visuellt innehåll ofta får fler vyer, engagemang, gillar och följare än enkelt textinnehåll. Med tjänster som Canva är det enkelt att skapa snabba bilder för att följa dina tweets.

  Hur man skapar en enkel Visual Media Visual med hjälp av Canva

  1. Kom igång genom att logga in på ditt Canva-konto.

  2. Skriv in Twitter med hjälp av sökfältet. Du kommer att upptäcka att Canva erbjuder en förlagd Twitter-inläggsmall. Välj mall.

  3. Med den här mallen kan du lägga till en bakgrund, bilder, text och mer till duken.

  4. När du har bilden så som du vill ha den väljer du ikonen för nedladdning längst upp till höger på skärmen. Välj ditt format och välj sedan Ladda ner .

   Gör dina Twitter Hashtags till en prioritet

   En Twitter-hashtag är en symbol som används för att identifiera nyckelord eller fraser skrivna om ett specifikt ämne. Till exempel använder vissa företag en specifik hashtagg för alla sina inlägg för att hjälpa till att sammanställa innehållet. Andra använder hashtags som marknadsföringsverktyg genom att deras tweets dyker upp under nyckelord eller nyckelfraser som de vill rikta in sig på.

   Ofta kommer Twitter-användare att söka med hashtag för att hitta ämnen som är relevanta för deras intressen.

   Hur väljer du de perfekta hashtagsna för ditt märke? Det finns några enkla steg du kan vidta.

   För att hålla reda på dina nya hashtags lägger du till ett ark eller en sida i ditt Twitter-kalenderblad.

   1. Ta först en titt på din tävling. Vilka hashtags använder de som är relevanta för ditt varumärke? Gör en lista över hashtags du tror kan fungera för dig.

   2. Nästa, kolla hashtags som andra individer, till exempel påverkare, använder för att marknadsföra sina tjänster eller varumärke.

    Du kan också använda hashtagverktyg som Alla Hashtag för att undersöka hashtags för ditt företag eller varumärke. De erbjuder också en hashtaggenerator om du har slut på idéer.

   3. Slutligen ta en titt på dina mest framgångsrika tweets. Vilka hashtags använde du som du kan använda igen?

    Kom ihåg att engagera, engagera, engagera

    Nya följare följer inte en vilande sida. Det är därför det är viktigt att samarbeta med dina följare så mycket som möjligt. Detta inkluderar ett brett spektrum av uppgifter som:

    • Retweeta andra inlägg från dina följare
    • Svara på tweets som nämner ditt namn
    • Gillar andra tweets publicerade av dina följare
    • Dela innehåll från dina favoritkällor på nätet med deras namn

    När du arbetar med dina följare kommer fler följare att börja göra samma sak med dig och dela ditt innehåll för fler följare över hela plattformen att se. När ditt innehåll når längre på Twitter får du fler följare.

    Lägg upp din Twitter på dina andra sociala mediekanaler

    Om du använder Twitter är chansen stor att du har andra sociala mediekanaler som du kan använda för att öka din Twitter-profil räckvidd. Visa helt enkelt ditt Twitter-handtag i dina andra sociala medieprofiler som:

    • Instagram
    • Facebook
    • Linkedin
    • snapchat
    • Youtube
    • WhatsApp

    Dela din profil genom att regelbundet publicera ett specifikt inlägg på dessa kanaler som en påminnelse. Du bör också publicera ditt Twitter-handtag på din webbplats eller blogg om det är tillämpligt.

    Optimera din Twitter-profil

    Din Twitter-profil bör optimeras för att hjälpa potentiella följare att hitta dig enklare på plattformen. Dessutom är det ett bra sätt att visa upp dina intressen, kunskap inom vissa områden, dina tjänster, varumärkesröst osv. För att optimera din profil bäst behöver du följa några enkla steg.

    1. För att komma igång, fyll din Twitter-bio med relevant information, nyckelord och hashtags.

     De hashtags du använder i din bio kommer att klickas. Se till att de är extremt relevanta så att de inte tar bort det som din sida erbjuder.

    2. Se sedan till att ditt profilfoto är ett tydligt foto av dig. Om du är ett företag kan du använda din logotyp. Ändra också din sidhuvudbild så att den matchar din profil eller ditt företag.

    3. Se till att din information fylls i i sidofältet, inklusive din plats och webbplatslänk, om tillämpligt.

    4. Ändra din temafärg så att den matchar resten av ditt innehåll. Detta hjälper dig att skapa en sammanhängande profil som är behaglig för nya följare.

     Twitter är en fantastisk social media-profil som är snabb och mogen med möjligheter. Även om det tar lite tid att växa dina sociala medier för att få följare av hög kvalitet, kan du följa dessa enkla tips hjälpa dig att få bollen att rulla.