Huvud sociala media Så här får du presentera på Instagram's Explore Tab
sociala media

Så här får du presentera på Instagram's Explore Tab

Så här får du presentera på Instagram's Explore Tab
Anonim

Gör det på utforska-fliken för att få mer exponering

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Sociala nätverk
 • av Elise Moreau

  Elise Moreau är en digital marknadsförare, författare på webben och copywriter. Hon har täckt webbtrender för och tidigare About.com, sedan 2011.

  Om du använder Instagram är du troligtvis bekant med fliken Utforska - ofta känd som den "populära sidan". Men hur kommer man egentligen att visas på den här sidan ändå?

  Om du har en av dina foton eller videor som visas på fliken Utforska kan du sätta igång en viral effekt som kan locka hundratals eller till och med tusentals likes, kommentarer och följare på mycket kort tid. Här är vad vi vet om hur du kan komma dit.

  Hur Instagram väljer innehåll för fliken Explore / Populär sida

  Enligt Instagram är foton och videor som visas på fliken Utforska anpassade till hur du använder appen. Så innehållet som visas på den här fliken för någon annans konto kan se mycket annorlunda ut än vad som visas när du är inloggad på ditt eget konto.

  Instagram säger att du kan visas fler foton och videor från människor vars innehåll du redan har interagerat med genom att gilla eller kommentera dem, tillsammans med en mängd olika innehåll gillade av ett stort antal människor på Instagram. Det är en kombination av total popularitet med lite anpassning baserat på varje användares egen aktivitet.

  Även om det verkar vara så uppenbart att mängden gillar ett foto får räcker för att skjuta ett foto till den populära sidan, tar Instagram faktiskt mycket mer hänsyn till än bara antalet gillar ett visst foto genererar. Formeln som används för att visa populärt innehåll tweakas ständigt, så den populära strategin som fungerade för ett par månader sedan kanske inte fungerar lika bra idag.

  Med tanke på att det inte finns något sätt att ta reda på vad Instagrams formel innebär och att den ändras hela tiden, är det enda du verkligen kan göra för att öka din Instagram-närvaro. Det kommer att ta tid och det kommer att ta hårt arbete.

  Öka dina chanser att bli presenterade på den populära sidan

  Så är du redo att börja arbeta? Kom ihåg att det kräver mer än att locka massor av följare utan någon anledning än att öka dina nummer. Se till att du publicerar kvalitetsfoton som är värda att dela!

  Här är några andra saker att ta hänsyn till för att öka populariteten:

  Se till att din profil är inställd på offentlig

  Om din Instagram-profil är privat kommer du inte att visas på fliken Utforska för någon eftersom dina inlägg är skyddade från att ses av någon som inte redan följer dig. Du kan stänga av din privata Instagram-profil till allmänhet igen genom att navigera till din profil, knacka på menyikonen i det övre högra hörnet, knacka på Inställningar längst ner, knacka på kontoens integritet och sedan stänga av den blå sekretess- knappen.

  Se till att ditt konto är gammalt tillräckligt

  Även om detta kanske inte är en enorm faktor för att bestämma fotopopularitet, tittar Instagram förmodligen på det till viss del. Chansen är stor om ditt konto är ett par veckor gammalt, det kommer inte att vara lika kvalificerat för att visas på den populära sidan jämfört med ett äldre konto - även om det har massor av likes och följare. Det händer bara inte naturligt på så kort tid, och Instagram vet det.

  Bygg kontinuerligt ditt följande av aktiva användare

  Det är fortfarande viktigt att få följare om du vill tävla om popularitet, men se till att du får mer än bara en följd av det. Engagemang är nyckeln här. Många användare kan ha tiotusentals följare, men om bara ett par hundra eller så är för närvarande aktiva, kommer inte de övriga inaktiva kontona att göra dig mycket av en tjänst.

  Uppmuntra följare att interagera med dig

  Be dina följare att "dubbelklicka" för att gilla ditt foto, eller ställa en fråga i bildtexten och ber dem att lämna en kommentar. En annan bra teknik att använda är att säga följare att "tagga en vän" i kommentarerna för att berätta för dem om något. Att få fler likes och kommentarer kan förbättra dina chanser att visas på fliken Utforska av följarna till de användare som interagerar med ditt innehåll.

  Överdriv inte med Hashtags

  Hashtags är ett enkelt sätt att få snabb exponering på Instagram, men att använda dem kan faktiskt hindra din framgång att nå den populära sidan. Använd dem sparsamt. De är fantastiska om du vill ha något första engagemang, men de gillar du brukar få med att inkludera hashtags tenderar att vara något robotiska och inte alltid äkta, så för många gillar från personer som söker ut dessa hashtags kanske inte är så bra när du försöker för den populära sidan.

  Notera tid och dag i veckan när du publicerar

  Du kommer inte att få så mycket engagemang när du lägger ut ett foto klockan 3. Om du verkligen vill maximera dina chanser att ditt foto ska ses, kan du prova att publicera vid tidpunkter på dagen när du tror att folk kan vara på deras telefoner - som vid lunchtid, efter skolan eller arbetet och tidigt på kvällarna.

  Lägg upp selfies, använd filter och dra fördel av populära foto- / videotrender

  Som nämnts tidigare är det viktigaste du kan göra att regelbundet posta foton som folk verkligen kommer att älska att titta på. Om du känner dig förlorad kan du ta några dagar för att studera vad som kommer upp på fliken Utforska för att få en idé. Du ser ofta massor av selfies, naturfoton och till och med Instagram-videor som är publicerade där.

  Behärska timingkonsten

  Slutligen, för att komma på den populära sidan, måste du ta reda på hur du kan få många likes på ditt foto - från en kombination av dina följare och från andra - på mycket kort tid. Instagram tittar bara på vad som nyligen trender, så ju snabbare du får gillar och kommenterar ett foto, desto större chans har du att komma dit.

  Du kanske till och med vill överväga förhållandet mellan antalet personer du följer och dina följare. Vem vet om Instagram tittar på det här, men det skulle förmodligen inte se bra ut för Instagram om du följer 100 000 personer medan du bara har cirka 4 000 följare.