Huvud webbsökning Hur man får en Apple Music Student-rabatt
webbsökning

Hur man får en Apple Music Student-rabatt

Hur man får en Apple Music Student-rabatt
Anonim

Strömma all musik du vill till ett studentpris

 • Klicka på eller tryck på Musik i det övre vänstra hörnet och klicka sedan på dig i mittfältet i mitten .

 • Om du uppmanas att klicka på det eller fortsätta, klicka på eller tryck på testerbjudandet .

  Om du redan har ett individuellt Apple Music-konto ska du inte registrera dig för en ny testversion. Logga istället in som vanligt och ändra sedan ditt konto till ett studentabonnemang.

 • Om du uppmanas att klicka på eller knacka på Kom igång, välj sedan högskolestudent eller universitetsstudent och tryck på eller klicka på Verifiera behörighet

 • Följ instruktionerna på skärmen för att verifiera din anmälan. Om du har ett .edu-e-postmeddelande från din skola anger du det. Annars anger du din personliga e-postadress och väljer din skola.

  Om du redan har använt Unidays tidigare, ange den begärda informationen tills du får alternativet att klicka eller knacka på "Har redan verifierats med Unidays?" och logga in med ditt Unidays-konto för att påskynda processen.

 • Logga in på skolans portal. När du har loggat in och verifierat skickas du tillbaka till iTunes för att avsluta registreringen.

  I vissa fall måste du vara ansluten till skolans Wi-Fi och använda en .edu-e-postadress för att få tillgång till Apple Music-studentrabatten.

 • I iTunes klickar du på eller klickar på testerbjudandet för att starta ditt Apple Music-studentabonnemang. Annars klicka på eller tryck på Start Student Membership .

 • Om du uppmanas att verifiera ditt Apple-ID, faktureringsinformation och acceptera villkoren. Du kan då komma åt ditt nya Apple Music-konto.

  Vem är berättigad till Apple Music-studentrabatt genom unidays?

  Apple använder Unidays för att verifiera studentabonnemang till Apple Music, men Unidays har ibland ytterligare erbjudanden. För att dra nytta av dessa ytterligare rabatter måste du registrera dig för ett Unidays-konto.

  Denna process liknar verifiering genom Unidays under Apple Music-registreringsprocessen, men det finns ett extra ålderskrav för att använda webbplatsen.

  För att kunna använda Unidays måste du vara:

  • Åtminstone 16 år gammal
  • Registrerad för närvarande på en högskola eller universitet
  • Förmåga att få tillgång till antingen ett. Edu-e-postmeddelande från din skola eller ett kreditkortsstudent-ID från din skola

  Unidays låter inte föräldrar registrera sig för sina barn. Studenter måste registrera sig för tjänsten på egen hand, och de måste följa ålder och inskrivningskrav för att göra det. Det betyder att du inte kan dra nytta av Unidays-rabatter om du är under 16 år, även om du är inskriven på en kvalificerad skola.

  Vad får Unidays Apple Music Student Discount?

  De specifika rabatterna på Apple Music som finns tillgängliga via Unidays skiljer sig från tid till annan. Som ett exempel kan du kanske få tre gratis månader Apple Music innan du börjar betala det vanliga studentpriset.

  För att se exakt vilka rabatter som finns tillgängliga måste du registrera dig för tjänsten och kontrollera Apple Music-portalen på Unidays-webbplatsen.

  När du har registrerat dig för Unidays och verifierat din anmälan kan du se aktuella erbjudanden för Apple Music och ett stort antal andra tjänster och återförsäljare. Webbplatsen Unidays ger dig möjlighet att generera kupongkoder för engångsbruk som kan anges under registreringen för en tjänst som Apple Music eller utcheckningsprocessen i onlinebutiker.

  Så här registrerar du dig för att få en rabatt på Apple Music Student

  Unidays-anmälningsprocessen är inte svår, men det kräver att du verifierar din anmälan till en kvalificerad skola. När du väl har konfigurerat och verifierat ditt Unidays-konto kan du använda det för att generera kupongkoder.

  Så här sätter du dig själv upp med Unidays:

  1. Navigera till Unidays webbplats och klicka på eller tryck på ikonen (tre vertikala linjer) i det övre vänstra hörnet.

  2. Klicka eller tryck på Gå med nu .

  3. Ange din e-postadress, välj ett lösenord och klicka på eller tryck på Gå med nu .

  4. Ange din skolinformation och klicka på eller tryck på Fortsätt .

  5. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra din verifieringsprocess. Om du inte kan verifiera automatiskt eller om din skola inte finns med, kontakta Unidays för proceduren för att verifiera manuellt.

   Hur du får dina unidays Apple Music Studentrabatt

   När du har registrerat dig för ett Unidays-konto och verifierat din anmälan är du redo att leta efter Apple Music-rabatter. Detta är en ganska enkel process som innebär att du besöker Apple Music-portalen på Unidays-webbplatsen och genererar en kupongkod om en sådan är tillgänglig.

   Här är en grundläggande beskrivning av hur processen fungerar:

   1. Navigera till Unidays Apple Music-portalen och klicka på Hämta nu .

   2. När du får ett erbjudande, klicka på eller tryck på Lös in kod .

   3. Kopiera studentrabattkoden och klicka på eller tryck på Starta webbplats .

   4. Följ instruktionerna och registrera dig för en Apple Music-prenumeration med din Unidays studentrabatt eller gratis provperiod.