Huvud e-post och meddelanden Hur man vidarebefordrar ett textmeddelande till e-post
e-post och meddelanden

Hur man vidarebefordrar ett textmeddelande till e-post

Hur man vidarebefordrar ett textmeddelande till e-post
Anonim

Skicka meddelanden till e-post direkt från din Android- eller iOS-telefon

 • Klicka på cirkeln bredvid de meddelanden du vill vidarebefordra.

 • Välj framåtknappen för att öppna skärmen Nytt MMS .

 • Ange e-postadressen du vill skicka texterna till i fältet Till .

 • Klicka på Skicka- pilen.

  Meddelanden skickas som vanlig text, utan att ange vilken deltagare som sa vad. Bilder och video kan också vidarebefordras på detta sätt.

  Sök efter ett e-postmeddelande i detta format för att hitta det textmeddelande du e-postade:

  [Yourphonenumber] @ [serviceprovider] .com

  Men delen efter @ kanske inte läser exakt som din leverantör. Till exempel, om ditt telefonnummer är 555-555-0123 och du använder Verizon, skickas e-postmeddelandet från den här adressen:

  Se denna e-post- / SMS-adressformatortabell för information om hur e-posttexter visas för mottagarna.

  När ett textmeddelande vidarebefordras till en e-postadress är det inte formaterat. E-postmeddelandet kan ha en eller flera bilagor separerade efter filtyp. Texten finns i en fil såvida inte en bild eller video ingår, i vilket fall texten är indelad i segment från före och efter bilden eller videon.

  Hur man vidarebefordrar textmeddelanden till e-post på Android

  Att skicka en text från en Android-enhet till ett e-postkonto är lika enkelt som att välja meddelandet och bestämma vart det ska skickas.

  Denna information gäller oavsett vem som skapade din Android-telefon - Samsung, Google, Huawei, Xiaomi, etc. - och bekräftas att den fungerar för Android 10 Q.

  1. Öppna appen Meddelanden och välj konversationen som innehåller meddelandena du vill vidarebefordra.

  2. Tryck och håll på meddelandet du vill vidarebefordra tills fler alternativ visas.

   Vissa telefoner kanske inte visar dessa alternativ. Tryck istället på meddelandet, tryck på de tre vertikala prickarna och tryck sedan på Framåt .

  3. Peka på Framåt, som kan visas som en pil.

  4. Välj en kontakt.

   Om listan med nya kontakter inte innehåller den person du vill e-posta texten till, väljer du Nytt meddelande för att ange personens information.

  5. Klicka på Skicka- knappen.

   Inte alla Android-enheter har den här funktionen. På vissa enheter kan du välja flera meddelanden samtidigt, medan du inte kan göra det på andra.

   SMS-applikationen varierar också från leverantör till leverantör. Google Play-butiken har flera meddelandenappar från tredje part, inklusive Handcent och ChompSMS som gör det enkelt att vidarebefordra texter.

   Andra appar vidarebefordrar automatiskt texter till en förinställd e-postadress. Om du vill se till att dina meddelanden sparas så att du kan hänvisa till dem senare kan du titta i någon av dessa appar. Ett exempel är Auto Forward SMS, som vidarebefordrar texter från din telefon till ett e-postkonto, vidarebefordrar texter med specifika nyckelord, skickar ett meddelande när batteriet är låg och meddelar dig om missade samtal.