Huvud ny & nästa Hur man hittar och använder Skype Emoji
ny & nästa

Hur man hittar och använder Skype Emoji

Hur man hittar och använder Skype Emoji
Anonim

Lägg till lite kul i dina Skype-konversationer

På datorer kan du bläddra genom Skype-emoji-fönstret för att hitta en emoji som du vill använda. På mobila enheter kan du dra åt sidan för att bläddra igenom alternativen, eller så kan du klicka på kategoriikonerna under emojierna för att hoppa till specifika uppsättningar, t.ex. djur eller nationella flaggor. Du kan också söka efter specifika emoji om du pekar på förstoringsglasikonen och sedan anger du ditt sökord för att se vilka emoji som är tillgängliga.

Hur man använder dem

Det finns några sätt du kan använda Skype-emoji. Det första sättet är enkelt: peka / klicka på den emoji som du vill använda från fönstret för val av emoji som du lärde dig om i föregående avsnitt. Detta kommer att infoga emojierna i din textruta där du kan lägga till mer emoji eller text i meddelandet du vill skicka.

Ett andra sätt att använda Skype-emoji är att skriva den i textrutan. Med Skype kan du skriva många av de vanligaste emojierna, som smiley-ansiktet eller blinkande ansikte, genom att skriva emoticon-versionen som ":)" eller ";)" för att skapa motsvarande emoji. Emoticons skiljer sig från emoji genom att uttryckssymboler tillverkas helt med tangentbordstecken och symboler för att visa känslor.

Varje Skype-emoji har också en kod som representerar den, och du kan ange dessa koder för att använda emoji också. Till exempel finns det en emoji med en uppenbar baksmälla som har "morningafter" som sin kod. För att använda denna emoji kan du skriva "(morningafter)" med de medföljande parenteserna som visas i textfältet. När du skickar ditt meddelande konverteras koden till en emoji. För alla andra emoji kan du göra samma sak och infoga koden inom parentes i ditt textfält.

Det finns inte ett enkelt sätt att hitta koden på mobila enheter, men på datorer kan du föra muspekaren över en Skype-emoji i emoji-fönstret, och en förhandsgranskning längst upp i fönstret visar dig en stor vy av emoji tillsammans med dess beskrivning och kod inom parentes.

Notera:

Emojierna du ser och emojierna som mottagaren av meddelandet ser kan variera beroende på vilken version av Skype som du använder. Vissa emoji kanske inte ens dyker upp.

Hur man använder den dolda emojisen

Skype visar inte upp alla emoji som den faktiskt har tillgängliga. Många visas kanske inte i emoji-fönstret som du kan bläddra igenom. På mobila enheter kan du dock använda sökfunktionen för att hitta dessa dolda emoji. På datorer måste du känna till koden för den emoji som du vill använda och skriva in den, som förklarats i föregående avsnitt.

Lyckligtvis har Microsoft en lista över många av de emoji som finns tillgängliga i Skype, inklusive dolda emoji och koderna du behöver för att skriva in dem. Som vi nämnde ovan kanske vissa emoji inte dyker upp och inte alla i Skype är faktiskt på den officiella listan över emoji.