Huvud sociala media Så här hittar du Twitter Hashtags för att förstärka dina tweets
sociala media

Så här hittar du Twitter Hashtags för att förstärka dina tweets

Så här hittar du Twitter Hashtags för att förstärka dina tweets
Anonim

Använd dem för att öka trafiken till din blogg

 • Facebook
 • Instagram
 • Pinterest
 • Sociala nätverk
 • avSusan Gunelius

  En specialist på marknadskommunikation som skriver om varumärke genom bloggar.

  Du kan öka trafiken till din blogg med Twitter på olika sätt, men om du inte inkluderar rätt Twitter-hashtags i dina tweets, saknar du en enorm möjlighet att öka antalet människor som ser och delar dina tweets . Det betyder att du också saknar en möjlighet att öka trafiken till din blogg. Följande är webbplatser där du kan söka efter Twitter-hashtags och identifiera de rätta att inkludera i dina tweets så att fler ser dina tweets, dela dem och följa länkarna i dem för att läsa dina blogginlägg.

  01

  av 03

  Hashtags.org

  Hashtags.org är en av de mest populära webbplatserna för att hitta Twitter-hashtags. Skriv bara ett nyckelord (eller nyckelordfras utan mellanrum mellan ord) i sökrutan på hemsidan, tryck på Enter-knappen så får du mycket information tillbaka. Till exempel visar en graf populariteten för din valda hashtag efter veckodag och tid på dygnet samt en lista över de senaste tweets som använde hashtaggen. Du kan också se en lista över relaterade hashtags samt en lista över produktiva användare av din valda hashtag.

  02

  av 03

  Twubs

  Twubs är en gemenskap av Twitter-användare som bildar grupper för specifika Twitter-hashtags. Till exempel, om din blogg handlar om fiske, kan du söka efter hashtags och Twubs-grupper relaterade till fiske och gå med i dem. Det är ett bra sätt att bredda din räckvidd. Interaktioner mellan gruppmedlemmar sker via Twitter. Besök bara Twubs, ange ett nyckelord i sökrutan så får du en kontinuerligt uppdaterad ström av tweets med hjälp av hashtaggen samt en ögonblicksbild av Twubs gruppmedlemmar för den hashtaggen. Om en grupp inte har bildats kring en hashtagg som du anger kan du gå med i Twubs och registrera den för att starta en grupp. En hashtagkatalog erbjuds också där du kan söka efter hashtags alfabetiskt.

  03

  av 03

  Trendsmap

  Trendsmap spårar Twitter hashtags geografiskt och presenterar resultat i en visuell karta. Om du vill marknadsföra dina blogginlägg via dina tweets och vill rikta in sig på en målgrupp baserat på en specifik geografisk plats, besök Trendsmap och titta på vilka hashtags som just nu trender inom det området. Om det finns en populär hashtagg relaterad till ditt bloggämne som för närvarande trender i området, se till att använda det i din tweet! Du kan också se trendiga hashtags efter land eller ange en hashtag och ta reda på var den hashtaggen är populär i världen vid varje given tidpunkt.