Huvud iphone & ipod Hur du laddar ner YouTube-videor till din iPhone
iphone & ipod

Hur du laddar ner YouTube-videor till din iPhone

Hur du laddar ner YouTube-videor till din iPhone
Anonim

Behåll dina favoritfilmer och se dem när du är på språng

 • Grunderna
 • Installera och uppgradera
 • tips och tricks
 • Nyckelbegrepp
 • Byt från Android till iPhone
 • avSam Costello

  Sam Costello har skrivit om tech sedan 2000. Hans författare har dykt upp i publikationer som CNN.com, PC World, InfoWord och många andra.

  Att titta på YouTube-videor på iPhone, iPad och iPod Touch betyder att peka din webbläsare till YouTube.com eller ladda ner gratis YouTube-appen från App Store, hitta en video och visa. Men hur är det med dina favoritfilmer på YouTube?

  Tänk om du vill titta på dem om och om igen - även om du inte är ansluten till internet? Detta är särskilt viktigt på iPod Touch eftersom den bara har en Wi-Fi-anslutning och inte en alltid mobiltelefonanslutning som iPhone.

  I så fall måste du ladda ner YouTube-videor till din iPhone eller iPod Touch. Ett antal verktyg kan hjälpa dig att göra detta.

  Dessa instruktioner gäller enheter som kör iOS 10.2 eller senare.

  Programvara för att ladda ner YouTube-videor till iPhone

  Det finns flera verktyg som kan spara YouTube-videor. Vissa är webbplatser, andra är program som körs på din dator och andra är appar som körs direkt på din iPhone. Även om denna lista är långt ifrån omfattande, är här några alternativ att undersöka.

  Läs recensioner innan du betalar för en app eller tjänst.

  • ClipGrab (programvara för Windows, Mac och Linux; gratis )
  • KeepVid (ett webbaserat verktyg med en skrivbordsversion tillgänglig; gratis )
  • Replay Media Catcher (programvara för Windows och Mac; betalt )
  • Zamzar (webbaserat verktyg; gratis ).

  Hur man laddar ner YouTube-videor

  De exakta stegen som krävs för att ladda ner videor beror på vilket program du använder. Dessa instruktioner gäller grovt för de flesta verktyg för att ladda ner videor.

  1. Välj ett verktyg från listan ovan eller genom att söka efter ett annat alternativ i App Store eller online.

  2. När du har installerat och öppnat verktyget går du till YouTube (antingen i appen eller i din webbläsare) och hittar videon du vill ladda ner.

   Du måste förmodligen kopiera och klistra in webbadressen till videon i nedladdningsappen.

  3. Välj MP4-videoformat när du sparar en video. Vissa verktyg ger dig inte detta val men erbjuder möjligheten att skapa en video för iPhone / iPod. Det fungerar också.

  4. När videon har laddats ner kommer den antingen att finnas på din iOS-enhet eller dator (beroende på vilken plattform nedladdningsappen använder). Om den finns på din dator måste du överföra den till din telefon eller surfplatta via iTunes.

  5. Hitta videofilen, dra den till iTunes och synkronisera sedan din iPhone med din dator. På fliken Film på synkroniseringsskärmen för iTunes markerar du rutan bredvid videon du just har laddat ner från YouTube. Klicka på synkroniseringsknappen längst ner till höger på skärmen.

   Med det har YouTube-videon laddats ner till din enhet precis som alla andra videoklipp - och du kan titta på den när och när du vill. Du kan se det i den förinstallerade videorappen.

  6. Om du sparat videon med en app kan det vara i appen du använde för att ladda ner den. I så fall bör du kunna se det där.

   Om appen inte sparat videon, kontrollera den förinstallerade Apple TV- appen. I den ser du alla videor på din enhet, inklusive den du just har lagt till. Klicka på den för att titta på videon.

   Ska du ladda ner YouTube-videor?

   När människor eller företag publicerar videor på YouTube vill de dela sitt innehåll, men de kanske också vill tjäna pengar. Många videoskapare får en del av annonsintäkterna som genereras av sina videor. Vissa människor skapar faktiskt videor som heltidsjobb och beror på annonsintäkter för att leva. När du sparar videor offline kan dessa annonser inte spelas, och skaparna av videon kan inte tjäna pengar.

   Förutom videoskaparna tjänar YouTube själv pengar på annonserna. Det har anställda och utgifter och båda betalas, åtminstone delvis, med annonsintäkter.

   Du bör bara ladda ner videor för privat och privat bruk. Annars riskerar du att kränka skaparens upphovsrätt och kan riskera påföljder enligt Digital Millennium Copyright Act.

   Att hantera YouTube-videor på äldre iPods

   Vissa äldre iPods kan spela upp video, men ingen av dem kan ansluta till Internet eller köra iOS-appar. Om du vill titta på video på dessa modeller måste du använda ett webbaserat verktyg eller stationär programvara för att ladda ner YouTube-videor till din dator och sedan synkronisera dem till din iPod. De äldre iPod-modellerna som kan spela video är:

   • iPod Classic
   • iPod nano, 3: e generationen till 7: e generationen
   • iPod Video.

   YouTube är inte det enda stället du kan ladda ner video från. Du kan titta på Netflix offline genom att ladda ner videor där.