Huvud internet & nätverk Hur man laddar ner videor från YouTube
internet & nätverk

Hur man laddar ner videor från YouTube

Hur man laddar ner videor från YouTube
Anonim

Spara YouTube-innehåll på Windows och Mac gratis

YouTube Red är inte gratis men det låter dig ladda ner YouTube-videor till din iOS- eller Android-mobila enhet. Den här metoden låter dig inte spara videon på din dator.

Den här tjänsten fungerar via YouTube-appen (iOS eller Android) eller YouTube Music-appen (iOS eller Android).

Andra funktioner inkluderas också i YouTube Red, som möjligheten att titta på YouTube Red Originals, spela musik i bakgrunden från din telefon utan att appen ska visas, titta på videor utan annonser och strömma utan annonser från Google Play Music.

Gratis webbplatser för nedladdning av YouTube-videor

Dessa YouTube-nedladdare online är gratis och fungerar i en webbläsare, så du kan använda dem oavsett vilket operativsystem du använder. Gå bara till webbplatsen, klistra in webbadressen till YouTube-videosidan, så tjänsten extraherar videon och låter dig ladda ner den.

  • ClipConverter.cc
  • Downvids.net
  • GenYoutube
  • KeepVid
  • SaveFrom.net
  • Yoo nedladdning

Gratis program för nedladdning av YouTube-videor

Du måste ladda ner dessa program till din dator för att spara en YouTube-video. En del av dem fungerar bara med Windows, och den sista är endast för Linux.

  • ClipGrab
  • Freemake Video Converter
  • Gratis videokonverterare
  • youtube-dl

Hur man använder dessa YouTube-nedladdare

För varje webbplats eller program som listas ovan måste du känna till webbadressen till YouTube-videon. När du är på YouTube-sidan för den videon du vill, högerklickar du bara på URL: en i webbläsarens navigeringsfält och väljer att kopiera texten eller länken.

Öppna sedan en av webbplatserna eller programmen ovanifrån och klistra in webbadressen i textfältet. Några av dessa metoder för att ladda ner YouTube-filmer låter dig välja videoformat, till exempel MP4 eller AVI, eller kvalitet innan du laddar ner dem.

Några av dessa YouTube-nedladdare låter dig också extrahera ljudet från videon, vilket är användbart om du hellre bara vill ha ljudet. Å andra sidan låter andra inte ens ladda ner videon såvida den inte är fri från någon musik.

GenYoutube är en unik webbplats för att ladda ner YouTube-videor eftersom du kan gå till YouTube-videon och ändra URL: en för att omedelbart omdirigera sidan till GenYoutube. För att göra detta, placera ordet gen före ordet youtube i webbadressen, som www. gen youtube.com/watch ?.

Använd ett webbläsarplugin

Firefox, Opera och Edge stöder plugins som extraherar och laddar ner videor från YouTube. Kontrollera varje webbläsares plugin-butik för en lista. Var uppmärksam på konsumentbetyg och plugins begärda behörigheter, med tanke på att alla webbläsarplugin kan fungera som en vektor för skadlig programvara eller dataläckage.

Plugins som Flash Video Downloader och Video Downloader Professional får vanligtvis jobbet gjort.

Inga Chrome-plugins

Letar du efter ett videohämtningsplugin för YouTube i Chrome? Du hittar inte en. Google tillåter inte Chrome-insticksprogram såvida inte videoutdragsfunktioner uttryckligen avaktiveras för YouTube. Om du vill använda ett plugin i din webbläsare måste du använda Edge, Firefox, Opera, Vivaldi eller någon annan webbläsare som stöder plugins för nedladdning av media.

Hur konverterar du YouTube-videor

Om du hellre vill ha videon i något annat format, som en som din telefon eller surfplatta stöder, kan du alltid bara ladda den i ett gratis videokonverteringsprogram och spara det i ett annat filformat.

Å andra sidan, om allt du letar efter är ljudet från en YouTube-video i ett format som MP3, kolla in en guide för hur du konverterar YouTube-videor till MP3 för flera sätt att göra detta.