Huvud ny & nästa Hur du tar bort ditt eBay-konto
ny & nästa

Hur du tar bort ditt eBay-konto

Hur du tar bort ditt eBay-konto
Anonim

Lämna budgivning och stäng ditt konto permanent

Innan du börjar stänga kontot måste du se till att allt är i ordning. se till dessa saker först:

 • Du har inga utestående saldon med köpare, säljare eller själva webbplatsen. Alla avgifter måste betalas och ditt saldo måste vara noll innan du kan stänga ditt konto.

 • Du får inte ha några olösta upphävanden eller begränsningar.

 • Du kan inte bjuda aktivt på några objekt. Om du är det, avboka antingen dessa bud eller vänta på att auktionen ska avslutas innan du raderar ditt eBay-konto.

Om du markerar alla dessa rutor är du redo att ta bort ditt eBay-konto. Det finns några steg att följa, men de är inte komplicerade.

 1. Gå till eBay-hemsidan och logga in på ditt konto.

 2. Gå till Min eBay och välj sedan fliken Konto .

 3. Välj länken Stäng mitt konto från höger sida.

 4. Du kommer sedan till en hjälpsida som kommer att göra sitt bästa för att avskräcka dig från att följa igenom med din radering. Om du inte är redo att ta bort ditt konto fortsätter du instruktionerna nedan.

  Om något har störd dig om eBay eller ditt konto, kan det vara värt att titta igenom skiljevalterna.

 5. Under rubriken Stänga ditt eBay-konto, läs igenom stegen för att se till att du uppfyller kraven. När du är klar väljer du det blå skicka in en begäran om att stänga din kontot .

 6. Du blir då ombedd att bekräfta varför det är du vill stänga ditt konto. Använd rullgardinsmenyn för att välja din anledning, och om du uppmanas att välja en mer detaljerad anledning.

 7. Välj den blå Fortsätt- knappen.

 8. eBay kommer att ge dig lite hjälp för att försöka lindra problemet utan att stänga ditt konto. Om du är beslutsam, håll dig fast vid dina vapen och välj Nej, stäng mitt konto från rullgardinsmenyn och välj sedan Fortsätt igen.

 9. Läs igenom informationen om hur du stänger ditt konto på den sista sidan. När du är redo markerar du rutan för att bekräfta att du har läst allt och välj Fortsätt en sista gång.

  Din begäran om stängning av kontot skickas sedan till eBay. Du bör få en bekräftelse via e-post inom 24 timmar för att bekräfta mottagandet. Om du inte har använt kontot under de senaste 60 dagarna för att köpa eller sälja, kommer kontoavslutningen att ske inom 30 dagar. Om du har använt kontot nyligen kommer det att vara öppet i 60 dagar.

  Du kan ändra dig när som helst under den graviditetsperioden, men när tiden är slut raderas kontot. Om du vill börja använda eBay igen måste du nu skapa ett nytt konto.