Huvud spel konsoler Hur man tar bort Epic Games-konto
spel konsoler

Hur man tar bort Epic Games-konto

Hur man tar bort Epic Games-konto
Anonim

Det är så du tar bort ett Fortnite-konto också

Om du inte redan är inloggad väljer du Logga in längst upp till höger på webbsidan och ange ditt Epic Games användarnamn eller e-postadress och lösenord.

  • Håll muspekaren över ditt Epic Games-användarnamn i det övre högra hörnet för att aktivera en meny.

    Om du delar din dator med andra människor, se till att du är inloggad på rätt konto. Du vill inte ta bort någon annans av misstag.

  • Välj konto .

  • Nu kommer du till dina Epic Games-kontoinställningar. Rulla ner till botten av sidan.

    Du behöver inte välja någon av länkarna från menyn till vänster på skärmen.

  • Välj Ta bort konto under Radera konto .

    Det går inte att ångra att ta bort ett Epic Games-konto, så se till att du verkligen vill ta bort Fortnite och dina andra speldata innan du fortsätter.

  • Ett bekräftelsemeddelande som innehåller en sexsiffrig kod skickas till den e-postadress som är kopplad till ditt Epic Games-konto.

    Om du kontrollerar din e-post i en webbläsare gör du det i en ny webbläsarflik eller -fönster. Se till att hålla ditt Epic Games-kontosida öppet.

  • Ange koden i fältet på Epic Games webbplats och välj sedan Bekräfta borttagningsförfrågan .

  • Ett bekräftelsemeddelande kommer nu att visas.

    Det kan ta upp till två veckor innan ditt konto stängs helt och all din data raderas från Epic Games servrar.

  • Välj Klart .

    Vad händer när du tar bort ett Epic Games-konto?

    När du tar bort ett Epic Games-konto raderas alla dina speldata och tillhörande köp helt. Denna process är permanent och kan inte vändas.

    Så här händer efter att Epic Games har tagits bort:

    • Alla dina framsteg i Fortnite raderas.
    • Du förlorar åtkomsten till alla spel du köpte från Epic Games.
    • Din vännerlista för Epic Games raderas.
    • Allt nedladdningsbart innehåll (DLC) som Fortnites V-Bucks raderas också.

    Hur du tar bort länken till ett Epic Games-konto från en konsol

    Om du bara vill använda ett annat Epic Games-konto på din Nintendo Switch, Xbox One eller PlayStation 4, behöver du inte ta bort kontodata permanent. Istället kan du koppla bort den från din konsol och ansluta en ny på sin plats.

    Om du kopplar bort ett Epic Games-konto från en konsol kan du använda ett annat konto på din konsol samtidigt som du behåller det ursprungliga kontot och alla dess data på Epic Game-servrarna.

    För att koppla bort din konsol från ett Epic Games-konto, logga in på Epic Games-webbplatsen, välj Anslutna konton från vänster-menyn och välj sedan Koppla från under vilken konsol du vill ta bort länken.