Huvud webbsökning Hur man skapar en Vlog
webbsökning

Hur man skapar en Vlog

Hur man skapar en Vlog
Anonim

Enkla steg-för-steg-instruktioner för att få dig att logga in

 • Det bästa på webben
 • Sökmotorer
 • Säkerhet och integritet
 • avSusan Gunelius

  En specialist på marknadskommunikation som skriver om varumärke genom bloggar.

  47

  47 personer tyckte att den här artikeln var till hjälp

  Det är enkelt att skapa en vlog när du dyker in och försöker. Vlogging kan också vara mycket roligt. Följ de 10 enkla stegen nedan för att skapa en vlog och gå med i världen av videobloggar.

  Svårighet

  Medel

  Tid som krävs:

  Varierar

  Här är hur

  1. Skaffa en mikrofon - För att spela in en video måste du ha en mikrofon som är kompatibel med din dator.

  2. Skaffa en webbkamera - När du har en mikrofon måste du skaffa en webbkamera som låter dig spela in video och spara den på din dators hårddisk.

  3. Förbered ditt Vlog-innehåll - Ta dig lite tid att tänka på vad du ska säga eller göra under din vlog.

  4. Spela in din Vlog - Slå på din mikrofon, starta webbkameran och börja spela in. Spara filen när du är klar.

  5. Ladda upp din Vlog-fil till YouTube eller Google Video - Ladda upp din vlog-fil till en webbplats som YouTube eller Google Video där du kan lagra den online. Obs! Se tips nedan för att lära dig en alternativ metod för att infoga din video i ett blogginlägg.

  6. Hämta inbäddningskoden för din uppladdade Vlog-fil - När du har laddat upp din vlog-fil till YouTube eller Google Video, kopiera inbäddningskoden och hålla den praktisk.

  7. Skapa ett nytt blogginlägg - Öppna ditt bloggprogram och skapa ett nytt blogginlägg. Ge det en titel och lägg till all text du vill introducera din vlog.

  8. Klistra in inbäddningskoden för din Vlog-fil i ditt nya blogginlägg - Använd den inbäddningskod du kopierade tidigare för din uppladdade vlog-fil och klistra in den informationen i koden för ditt nya blogginlägg.

  9. Publicera ditt nya blogginlägg - Välj publiceringsknappen i ditt bloggprogram för att skicka ditt nya blogginlägg med din vlog i det live online.

  10. Testa din Vlog - Öppna ditt nya live-blogginlägg och visa din vlog-post för att säkerställa att det fungerar korrekt.

   tips

   • Om din bloggplattform innehåller en ikon i inläggsredigeraren för att ladda upp en video direkt till ditt inlägg, välj den ikonen och följ stegen för att ladda upp din video direkt till ditt blogginlägg istället för att ladda upp den till en separat webbplats och kopiera inbäddningskoden såsom beskrivs i steg 5, 6 och 7 ovan.
   • Du kan också använda extern videoutrustning som en digital videokamera för att spela in vloggar, ladda ner dem till din dator och sedan sätta in dem i ett blogginlägg snarare än att spela in direkt på din dator.

   Vad du behöver

   • Mikrofon kompatibel med din dator
   • Webbkamera kompatibel med din dator