Huvud sociala media Hur man skapar en Twitter-widget för din webbplats eller blogg
sociala media

Hur man skapar en Twitter-widget för din webbplats eller blogg

Hur man skapar en Twitter-widget för din webbplats eller blogg
Anonim

Visa upp din Twitter-närvaro med en snygg widget

Logga in på ditt Twitter-konto från en webbläsare genom att besöka Twitter.com.

Klicka på din profilbildikon längst upp till höger på skärmen och välj Inställningar och sekretess på rullgardinsmenyn. Klicka på alternativet Widgets i den vänstra sidofältet.

Klicka på Skapa ny på fliken Widgets. Flera alternativ visas i en rullgardinsmeny. Du kan klicka på någon av dem. De öppnar alla upp för samma nya sida där du kan välja vilken typ av widget du vill publicera.

Välj vilken typ av Twitter-innehåll du vill bädda in

Klicka på nedåtpilen i fältet Ange en Twitter-URL för att se listan över tillgängliga alternativ för de typer av innehåll som du kan förvandla till Twitter-widgetar.

Dessa inkluderar:

  • En samling
  • En tweet
  • En profil
  • En lista
  • En stund
  • En gillar tidslinje
  • Ett användarhandtag
  • En hashtag

Du kan välja vilken som helst av standard-URL: erna för att se ett exempel på hur widgeten ser ut.

Hämta Twitter-URL: n för det innehåll du vill ha i din widget

Om du inte redan har Twitter-URL-adressen redo för det innehåll du vill ha i din widget måste du öppna en ny webbläsarflik eller -fönster för att navigera till Twitter.com och hitta samlingen, tweet, profil, lista eller annat innehållstyp du vill ha.

När du hittat den, kopiera URL: n och gå tillbaka till publiceringsfliken / fönstret för Twitter-widget för att klistra in URL: en i fältet Ange en Twitter-URL . I det här exemplet ska vi bara använda URL: en för profilen för @Lifewire.

När du klistrar in URL: en i fältet klickar du på pilen som pekar åt höger för att gå vidare till nästa steg.

Välj dina visningsalternativ

När du har angett en URL kommer du att uppmanas att välja bland tillgängliga visningsalternativ. Olika visningsalternativ kommer att vara tillgängliga beroende på vilken typ av innehåll du har valt för din widget,

För vårt profilexempel får vi alternativen att välja mellan en inbäddad tidslinje och Twitter-knappar. Vi klickar på den inbäddade tidslinjen .

Kopiera Bädda in koden och klistra in den på din webbplats eller bloggs kod

Du får en förhandsgranskning av hur din widget ser ut plus en kodsträng ovanför förhandsgranskningen.

Om du är nöjd med hur din widget ser ut kan du gå vidare och klicka på den blå Kopiera kodknappen för att kopiera koden och klistra in den någonstans i koden på din webbplats eller blogg. Widgetens höjd och bredd är byggd för att vara flexibel, så den bör förbli inom begränsningarna för området på din blogg eller webbplats där du har den.

Om du vill ändra något om widgeten klickar du på inställningsalternativ för att se vilka ändringar som kan göras. Som exempel kan vi bara ställa in en specifik höjd, bredd, mörk / ljus look, standardfärg och språk.

Artikel uppdaterad av: Elise Moreau