Huvud webbsökning Hur man skapar ett Pinterest-konto
webbsökning

Hur man skapar ett Pinterest-konto

Hur man skapar ett Pinterest-konto
Anonim

Gå med och använd det visuella sociala nätverket

 • Det bästa på webben
 • Sökmotorer
 • Säkerhet och integritet
 • avLeslie Walker

  En multimediajournalistprofessor som täcker sociala medier, webbpublicering och internetteknik.

  49

  49 personer tyckte att den här artikeln var till hjälp

  För att börja, gå till Pinterest.com. Du har tre alternativ att registrera dig - med din Facebook-kontoinformation, din Twitter-kontoinformation eller genom att ange en e-postadress och skapa ett nytt Pinterest-konto.

  Registrera dig på Pinterest

  Registrera dig på Pinterest genom att skapa ett användarnamn. Om du skapar ett nytt konto snarare än att använda Twitter eller Facebook kommer Pinterest att be dig bekräfta din e-postadress.

  Ditt Pinterest-användarnamn måste vara unikt men du kan ändra det senare. Du kan ha tre till fem tecken i ditt Pinterest-användarnamn, men inga skiljetecken, bindestreck eller andra symboler.

  Gå sedan till din e-postinkorg och leta efter bekräftelsemeddelandet som Pinterest har skickat dig. Den bör innehålla en bekräftelselänk som du måste klicka på för att gå tillbaka till Pinterest.com och avsluta registreringen.

  Ställa in ett Pinterest-konto med Facebook eller Twitter

  Om du inte vill skapa en Pinterest-inloggning måste du ge Pinterest din inloggning till antingen ditt befintliga Facebook- eller Twitter-konto, inklusive ditt personliga inloggningsnamn och lösenord.

  Du kan använda en av dem som din Pinterest-inloggning. En fördel med att använda din Twitter- eller Facebook-inloggning som din huvudsakliga Pinterest-inloggning är att Pinterest kommer att kunna hjälpa dig att kontakta dina Facebook- eller Twitter-kollegor direkt. Utan den sociala nätverksanslutningen kommer du i princip att börja med att bygga vänner på Pinterest. En annan fördel är naturligtvis att det är lättare att komma ihåg en inloggning än två.

  Det är dock bra att skapa en ny Pinterest-inloggning och lösenord, särskilt om du bara vill kolla in Pinterest ett tag innan du ansluter till ett eller flera av dina andra sociala nätverk. Pinterest är ett mycket annorlunda nätverk, och du kanske vill kontakta helt andra människor.

  Du kan alltid lägga till dina Facebook- eller Twitter-ID till din Pinterest-profil senare genom att gå till kontoinställningar och klicka på På- knappen bredvid Twitter eller Facebook.

  Ditt Pinterest-användarnamn är en del av din Pinterest-URL

  Oavsett Pinterest-användarnamn du väljer kommer att bilda den unika webbadressen eller webbadressen för din Pinterest-sida, till exempel http://pinterest.com/sallybgaithersy.

  I båda fallen utgör ditt användarnamn den sista delen av din URL. I det här exemplet är uppenbarligen användarnamnet sallybgaithersy. Pinterest låter dig veta om något användarnamn du vill ha redan har tagits.

  Du kan ändra ditt Pinterest-användarnamn eller e-postadress senare genom att gå in i dina kontoinställningar och skriva ett nytt. För mer detaljerad information om användarnamn och lösenord erbjuder Pinterest-hjälpavsnittet en enkel FAQ om kontoinmälnings- och redigeringsprocedurer.

  Under anmälan föreslår Pinterest användbart att du skapar ett "bräde" eller två bilder där du kan "fästa" eller spara bilder när du kommer igång. Det är en bra idé att acceptera erbjudandet och klicka för att skapa dessa brädor. Du kan redigera dem senare och ge dem titlar som återspeglar vilket ändamål du kan tänka dig, till exempel att samla in visuella idéer för ett heminredningsprojekt eller en planerad semester.

  Pinterest för företag

  Företag som vill använda bilddelningswebbplatsen kan registrera sig för ett speciellt gratis företagskonto som ger några fördelar, till exempel användning av knappar och widgetar. Pinterest erbjuder en speciell registreringssida för företag.

  Bläddrar i Pinterest Image Board

  Vem som helst kan bläddra i dess bildsamlingar, men bara personer som blir medlemmar, upprätta ett Pinterest-användarnamn och registrera sig för ett gratis Pinterest-konto kan posta och kommentera bilder eller börja fästa, organisera och dela bilder på det virtuella pinboard-systemet. Så det finns ett starkt incitament att gå med på Pinterest.com snarare än att bara lura.

  Även utan medlemskap kan du naturligtvis fortfarande bläddra bland Pinterest's bildtavlor och utforska alla Pinterest-brädor efter ämne. Fotograferingskanalen har till exempel underbara foton. Resor och utomhus gör det också.

  Statistik för Pinterest.com

  Pinterest: s anmärkningsvärda trafiktillväxt antyder att många gillar det. Alexa, ett webbmätningsföretag, rankade Pinterest som nr 78 globalt och nr 28 i USA för total webbtrafik från mitten av sommaren 2018.

  För en uppdatering av Pinterest: s trafik, ta en titt på den här sidan som Alexa upprätthåller med den senaste Pinterest.com-statistiken.