Huvud sociala media Hur man kontrollerar meddelanden på Instagram
sociala media

Hur man kontrollerar meddelanden på Instagram

Hur man kontrollerar meddelanden på Instagram
Anonim

Kontrollera meddelanden från din telefon, surfplatta eller eventuellt din dator

När du får ett nytt meddelande bör du se ett antal räkningar visas med postikonen i det övre högra hörnet när du öppnar appen. Detta representerar antalet nya meddelanden du har fått sedan du senast kontrollerade din inkorg.

 • Titta på listan över meddelanden i din inkorg, som listas från senaste till minst senaste. Meddelanden som du inte har kontrollerat ännu kommer att visa en blå prick bredvid den.

  Om du har många meddelanden i din inkorg kan du använda sökfältet högst upp för att söka efter ett meddelande för en specifik användare eller som innehåller ett specifikt nyckelord eller fras.

 • Tryck på valfritt meddelande för att öppna meddelandet eller konversationstråden och använd meddelandefältet plus medieknappar längst ner för att skicka ett svar.

  Du kan skicka ett snabbt foto- eller videosvar utan att ens öppna meddelandet genom att bara knacka på kameraikonen som visas till höger om meddelandet som visas i din inkorg.

 • Klicka på pilikonen i det övre vänstra hörnet för att lämna din inkorg och gå tillbaka till ditt flöde.

  Du kanske får Instagram-meddelanden från personer du inte följer. Om du gör det visas det som en meddelandeförfrågan i din inkorg snarare som ett vanligt meddelande, som du kan välja att acceptera eller avvisa. Om du accepterar det kan du öppna meddelandet och låta användaren fortsätta att meddela dig även utan ömsesidigt efterföljande. Om du avvisar det kommer användaren inte att kunna skicka några ytterligare meddelanden.

  Hur man kontrollerar meddelanden på webben

  Tyvärr finns det ingen officiell direktmeddelandefunktion inbyggd i webbversionen av Instagram. Det är en av de många funktioner som Instagram för närvarande begränsar från sin webbversion.

  För att göra saken ännu mer frustrerande erbjuder Instagram inte ens tillgång till direktmeddelanden på webben till officiella affärspartners som driver kraftfulla Instagram-hanteringsplattformar från tredje part, som Iconosquare. Varje tredjepartsplattform som påstår sig ge dig tillgång till dina direktmeddelanden på webben är inte legitim och du kan hamna på kompromiss med ditt Instagram-konto om du väljer att överlämna dina inloggningsuppgifter till dem.

  Instagram-app på Windows

  Det enda undantaget är den officiella Instagram-appen för Windows. Om du har en Windows-dator kan du ladda ner den här appen och njuta av att skicka och ta emot direktmeddelanden genom den - inklusive foton, videor och inlägg direkt från ditt flöde.