Huvud ipad Hur du ändrar din profilbild, namn och smeknamn i Apple Music
ipad

Hur du ändrar din profilbild, namn och smeknamn i Apple Music

Hur du ändrar din profilbild, namn och smeknamn i Apple Music
Anonim

 • Grunderna
 • tips och tricks
 • Nyckelbegrepp
 • av Daniel Nations

  Daniel Nations har varit en teknisk journalist sedan 1994. Hans arbete har dykt upp i Computer Currents, The Examiner, The Spruce och andra publikationer.

  Medan prenumerationsplanen och Beats1-radiostationen får pressen, förtjänar definitivt sin egen andel av kärlek till Apple Music's @Connect. Men vad sägs om att lägga till din egen personlighet till mixen? Eller kanske du vill skriva kommentarer anonymt? Det är enkelt att ändra namn, smeknamn och profilbild som används med Apple Music @Connect.

  Redigera din profil och ändra miniatyrbild

  • Kontoknappen finns i det övre vänstra hörnet av musikappen. Det är silhuetten av ett huvud med en cirkel runt det. Om du inte ser knappen trycker du på en av flikarna längst ner på skärmen, t.ex. fliken For You eller fliken My Music . Ibland måste du vara på den första sidan på en flik för att se Kontoknappen .
  • När du har klickat på Kontoknappen kan du redigera ditt namn, smeknamn och profilbild genom att knacka på fältet med ditt namn på den. Detta tar dig till en ny skärm. I det övre högra hörnet av fönstret är knappen Redigera . Tryck på Redigera- knappen för att börja redigera din profil.
  • Du kan redigera ditt namn eller smeknamn genom att helt enkelt välja fältet och skriva in ett anpassat namn. Om du inte vill att ditt fulla namn ska visas kan du förkorta det till bara ditt förnamn. Eller vilket smeknamn du vill ha. Det officiella "@nickname" kan vara samma som ditt namn eller annorlunda. Smeknamnet kan inte innehålla mellanslag, men du kan lägga till en understruk i stället för ett mellanslag.
  • Om du vill lägga till eller ändra profilbilden måste du trycka på knappen Redigera under bilden. Detta låter dig ta ett foto eller välja ett foto från ditt fotobibliotek. Du kan flytta och skala fotot innan du väljer det.

  Kom ihåg att trycka på Klar- knappen i det övre högra hörnet av fönstret när du är klar med att anpassa din profil. Detta sparar ändringarna.

  Om du hoppade över registreringen och undrar hur du aktiverar din 3-månaders kostnadsfria provperiod kan du läsa våra detaljerade anvisningar om hur du registrerar dig för Apple Music.