Huvud hemmabio Hur man ändrar språket på Netflix
hemmabio

Hur man ändrar språket på Netflix

Hur man ändrar språket på Netflix
Anonim

  1. Gå till Netflix.com .
  2. Välj Hantera profiler.
  3. Välj användarprofil som har fel språk.
  4. Välj önskat språk från rullgardinsmenyn.
  5. Logga ut och logga in igen för att spara dina nya inställningar.

Filmen jag vill titta på är på ett språk jag inte talar

Netflix lägger alltid till nya utländska filmer och TV-program, och du kanske hittar ett program som ser fantastiskt ut men inte på ett språk du förstår. Om detta händer har du två grundläggande alternativ tillgängliga för dig. Du kan kontrollera om det är tillgängligt på ditt språk, eller leta efter undertexter.

Det är värt att nämna att många program inte innehåller alternativ för flera språk, och detta beror till stor del på vem som producerade och skapade det. På samma sätt har inte alla program tillgång till undertexter, och i vissa fall kanske undertexterna inte är fantastiska. Vanligtvis kan du hitta undertexter eller flera språkalternativ, men det är inte konsekvent över hela plattformen.

  1. Öppna programmet du vill titta på.
  2. Klicka på alternativ (representeras som en dialogruta med att skriva inuti).
  3. Välj det alternativa språket eller undertexterna du vill lyssna på.
  4. Återuppta ditt program.

Hur man hittar filmer på det språk du vill titta på

Inte alla vill bara titta på filmer eller tv-program på ett enda språk, och Netflix har drivit på att inkludera mer icke-engelska programmering på sin plattform. Om du till exempel letar efter programmering på ett specifikt språk som spanska, koreanska eller hindi, har Netflix en sökfunktion som låter dig hitta program på ditt önskade språk. Detta innebär att du kan hitta den främmande språkfilmen du vill titta på genom att utföra rätt sökning.

Om du till exempel vill hitta det senaste koreanska dramaet kan du söka efter koreanskt drama. Den viktiga delen av sökningen är att använda frasen "X-språk". Så "spanska språket", "koreanska språket", "tyska språket", etc. Om du utför en sökning utan att använda "språk", kommer du inte att begränsas till programmering som talas på det språket. Genom att inkludera en genre som Drama, Skräck eller Action kan du finjustera dina sökresultat.