Huvud produktrecensioner Hur du kan annullera ditt mobiltelefonavtal med överkomligt pris
produktrecensioner

Hur du kan annullera ditt mobiltelefonavtal med överkomligt pris

Hur du kan annullera ditt mobiltelefonavtal med överkomligt pris
Anonim

Det finns sätt att komma ur ditt mobiltelefonavtal

 • Datorer och surfplattor
 • Spel & konsoler
 • Gadgets
 • TV och teater
 • kameror
 • Audio
 • av Adam Fendelman

  En syndikerad teknologjournalist och senior webbdesigner med en passion för mobiltelefoner.

  Ekonomiska svårigheter kan hända med vem som helst, vare sig det är på grund av en ekonomisk nedgång, förlust av arbetstillfällen eller till och med kostsamma, inte planerade medicinska problem. Vad händer om du har kontrakt med din mobiltelefonoperatör och du behöver sänka kostnaderna?
  Hur kan du minska eller till och med bryta ditt mobiltelefonavtal utan att göra stora avgifter?

  Avgifter för tidig uppsägning

  Du kan vanligtvis nedgradera din plan enkelt online eller med ett samtal till din tjänsteleverantör och sänka din månatliga faktura. Men de flesta har avtalsplaner som låser dem in i en tjänsteperiod.

  För att avskräcka kunder från att hoppa mobiltelefonfartyg innehåller kontrakt vanligtvis någon form av avgång för tidig uppsägning. Dessa avgifter är ofta extremt höga. Dessa avgifter är en av de största orsakerna till att inga avtal och förbetalda mobiltelefonplaner fortsätter att öka i popularitet.

  De argument som mobiloperatörer föredrar för tidig uppsägningsavgift är att de är nödvändiga för att hjälpa företagen att återbetala sina kostnader för att subventionera mobiltelefoner som gör att du kan köpa dem till ett lägre pris när du ställer in service.

  Motstånd mot uppsägningsavgifter

  Konsumentintresseorganisationer den 21 april 2009 begärde att stora mobiltelefonföretag avstå från de orimliga och avskräckte tidigt uppsägningsavgifter för de konsumenter som har tappat sina jobb. Maryland Consumer Rights Coalition och National Consumers League skickade båda brev till Sprint, Verizon Wireless och AT&T på uppdrag av konsumenter som protesterar mot den amerikanska standardpolitiken för tidig uppsägningsavgift.

  Medan de flesta lufttrafikföretag har varit ovilliga att helt eliminera avgifter för tidig uppsägning, har stora lufttrafikföretag beviljat konsumenterna rätten att få sådana avgifter förberäknade, så påföljder baseras på den tid som återstår i ett kontrakt.

  Sälja eller överföra ditt mobiltelefonavtal

  Istället för att betala din transportör en hård böter för att bryta ett kontrakt, finns det möjlighet att handla eller sälja ditt kontrakt till någon annan. Olika webbplatser hjälper dig att göra detta för mycket mindre än det skulle kosta dig att avsluta tidigt.

  CellTradeUSA.com erbjuder en tjänst för att överföra ett kontrakt (för att "komma ut"), samt möjligheten att ta över någon annans kontrakt (att "komma in"). Företaget stöder Sprint, AT&T, Verizon Wireless, T-Mobile, Cricket Wireless, US Cellular och andra. CellSwapper.com är en annan tjänst som liknar Celltrade.

  Det är vanligtvis en liten avgift som du måste betala för att lossa ett kontrakt genom dessa tjänster, men det är troligtvis en bråkdel av vad du skulle betala för i tidiga uppsägningsavgifter.

  Fråga din operatör om en hårdhetspolicy

  Om du inte kan komma ur ditt kontrakt eller inte vill försöka sälja eller överföra det, ring ditt mobiltelefonföretag och be dem hjälpa dig att sänka din trådlösa räkning. Om du nyligen har varit avskedad eller är i en svår ekonomisk situation, fråga om dess "ekonomiska svårighetspolicy." Din mobiltelefonoperatör kan sänka räkningen direkt, hjälpa dig att nedgradera vissa av dina tjänster eller ge dig en mer försiktig betalningsplan.

  Du kan bli förvånad över hur effektivt ett samtal kan vara.