Huvud webbsökning Hur man lägger till uppgifter i Google Kalender
webbsökning

Hur man lägger till uppgifter i Google Kalender

Hur man lägger till uppgifter i Google Kalender
Anonim

Håll dig organiserad och schema med Google Tasks

 • Klicka på Lägg till en uppgift och börja sedan skriva för att lägga till en ny uppgift i Google Kalender.

  Arbeta med din lista

  Att hantera Google-uppgifter är ganska enkelt. Välj ett datum i uppgifternas egenskaper för att lägga till det direkt i din kalender. Ordna om uppgifterna i listan genom att klicka och dra dem upp eller ner i listan. När en uppgift är klar, markera en cirkel till vänster om uppgiften för att kategorisera den i ett Avslutat avsnitt.

  Om du vill redigera en Google-uppgift från Google Kalender använder du pennikonen. Därifrån kan du lägga till en beskrivning, ändra förfallodatum och flytta den till en annan uppgiftslista.

  Hur man skapar flera uppgiftslistor

  För att hålla reda på arbetsuppgifter och hemuppgifter, eller uppgifter inom separata projekt, kan du skapa flera uppgiftslistor i Google Kalender. Klicka på din aktuella lista längst upp i aktivitetsfönstret och klicka sedan på Skapa ny lista . Du kan också växla mellan dina olika Google Tasks-listor från den här menyn.

  Lägga till Google-uppgifter från din Android-telefon

  Med Android 4.1 Jelly Bean och nyare versioner kan du skapa snabba påminnelser genom att fråga Google Nu.

  Till exempel "OK Google. Påminn mig att boka en flygning till Michigan imorgon." Google Now svarar med något på effekten av "OK. Här är din påminnelse. Tryck på Spara om du vill behålla den." Påminnelsen sparas i din Android-kalender.

  Du kan också skapa påminnelser direkt från din Android-Google-kalender och du kan ställa in "mål". Mål är regelbundna schemalagda tider avsatta för en specifik uppgift, till exempel träning eller planering.