Huvud webbläsare Hur du lägger till Safari-webbplatsgenvägar till iPads hemskärm
webbläsare

Hur du lägger till Safari-webbplatsgenvägar till iPads hemskärm

Hur du lägger till Safari-webbplatsgenvägar till iPads hemskärm
Anonim

För iPads med iOS 8 och senare

 • Grunderna
 • Installera och uppgradera
 • Guider och handledning
 • tips och tricks
 • Nyckelbegrepp
 • avScott Orgera

  Scott Orgera har varit teknisk journalist sedan 2007. Han har 25+ års erfarenhet som programmerare och QA-ledare och flera Microsoft-certifieringar.

  IPads hemskärm visar ikoner som gör att du snabbt kan navigera på enhetens många applikationer och inställningar. Bland dessa appar är Safari, Apples vördefulla webbläsare, som ingår i alla dess operativsystem. Den har en lång historia av banbrytande funktioner, kontinuerliga uppdateringar, säkerhetsskydd och pågående förbättringar.

  Den version som levereras med iOS (Apples mobila operativsystem) är skräddarsydd efter den pekcentrerade mobilenheterupplevelsen, med funktioner som gör det till ett bekvämt, lättanvänt surfverktyg. En funktion som är särskilt användbar är förmågan att sätta genvägar till dina favoritwebbplatser direkt på iPad-skärmen. Det är ett enkelt, snabbt, måste-lära-trick som sparar mycket tid och frustration.

  Hur man lägger till en hemskärmsikon för en webbplats

  1. Öppna webbläsaren genom att trycka på Safari-ikonen, som vanligtvis finns på din startsida. Nu bör huvudfönstret vara synligt.

  2. Navigera till webbsidan som du vill lägga till som en hemskärmsikon.

  3. Klicka på Dela- knappen längst ner i webbläsarfönstret. Det representeras av en fyrkant med en pil upp i förgrunden.

  4. IOS-delningsbladet kommer nu att visas med överläggning av huvudfönstret i webbläsaren. Välj alternativet märkt Lägg till på hemskärmen .

  5. Gränssnittet Lägg till hem bör nu vara synligt. Redigera namnet på genvägsikonen du skapar. Den här texten är viktig: Den representerar titeln som kommer att visas på startskärmen. När du är klar klickar du på knappen Lägg till .

  6. Du kommer tillbaka till din iPads hemskärm, som nu innehåller en ny ikon mappad till din valda webbsida.