Huvud sociala media Lägg till en Pinterest-flik på din Facebook-sida
sociala media

Lägg till en Pinterest-flik på din Facebook-sida

Lägg till en Pinterest-flik på din Facebook-sida
Anonim

Rikta dina Facebook-fans i riktning mot din Pinterest-profil

 • Välj den rosa Registreringsknappen uppe till höger och skapa ditt konto.

  Eftersom du kommer att integrera Woobox med ditt Facebook-konto är du ett steg före om du skapar ditt konto genom att välja Registrera dig med Facebook . Om du väljer att skapa ett vanligt Woobox-konto med din e-postadress ombeds du att integrera ditt Facebook-konto senare under hela processen.

 • När du är inloggad på ditt nya Woobox-konto väljer du statiska flikar längst upp.

 • Välj den gröna + Skapa en ny flik- knapp och välj Pinterest-flik från listrutan.

 • Ange ditt Pinterest-användarnamn i det givna fältet bredvid http: /pinterest.com/

  Om du har ett uppgraderat konto kan du valfritt välja knappen Mobil åtkomst för att slå på den och låta fans se din Pinterest-flik medan du är på mobil. Du kan också välja Visa alla stiftbrädor för att visa dina brädor kontra Visa stift från stiftbräda för att visa stiften från ett specifikt bräde.

 • Välj den gröna knappen Spara inställningar .

 • I en ny webbläsarflik eller -fönster navigerar du till din Facebook-sida och välj Pinterest- fliken som nu visas i den vänstra vertikala menyn.

  Ett snabbare sätt att se din nya Pinterest-flik är genom att välja Visa flik på Facebook under Pinterest-titeln på Woobox.

 • Dina brädor eller stift ska från din Pinterest-profil nu visas på den här fliken.

  Dina fans kommer att kunna titta på dina brädor på denna Pinterest-flik som liknar hur de kan på Pinterest-plattformen. När de klickar på ett bräde kommer de att stanna på din Facebook-sida och fliken visar alla stift för det brädet.

  När de klickar på en stift öppnas en ny webbläsarflik som visar stiftet på Pinterest.com.

  Om du väljer att visa alla dina brädor på ditt Pinterest-bräde i motsats till stiften på ett specifikt bräde, kanske du märker att brädornas ordning kanske inte visas exakt som hur du har dem ordnade i din Pinterest-profil. Tyvärr kan du inte dra dem runt på din Facebook-sida Pinterest-flik på samma sätt som du kan på din Pinterest-profil för att ordna dem.

  Hantera din Facebook-sida Pinterest-flik

  Om du någonsin vill ändra något på din Facebook-sida Pinterest-flik, logga bara in på ditt konto på Woobox.com och navigera till sidan Statiska flikar för att se dina aktuella flikar. Välj sedan den gröna knappen Redigera flik för att redigera dess detaljer.

  Du kan också välja Hantera > Statistik längst upp för att se de vyer, besök och gilla som din Pinterest-flik genererar. Om du någonsin bestämmer dig för att du vill ta bort Pinterest-fliken helt, välj bara Ta bort app längst upp.

  Woobox låter dig också lägga till flikar på din Facebook-sida för Twitter, Instagram och YouTube. Du kan använda ovanstående instruktioner för varje, istället välja Twitter, Instagram eller YouTube och fylla i lämpliga detaljer.