Huvud fönster Hur man kommer åt OneDrive var som helst
fönster

Hur man kommer åt OneDrive var som helst

Hur man kommer åt OneDrive var som helst
Anonim

Hitta dina filer från vilken enhet som helst

Välj alternativt synkronisera alla filer och mappar för att behålla alla dina dokument i molnet. Välj Nästa för att fortsätta.

 • Öppna File Explorer och visa OneDrive- mappen för att se allt innehåll som säkerhetskopieras till molnet. Alla filer eller mappar med ett grönt bock har säkerhetskopierats, medan de med en cirkulär pil fortfarande laddar upp till molnet.

  Hur man använder OneDrive på Mac

  Om du har en Apple Mac har Microsoft inte lämnat dig ur spelet. Du kan ladda ner och installera OneDrive-applikationen från Microsofts webbplats och börja synkronisera dina filer precis som på en PC.

  1. Börja med att ladda ner OneDrive för Mac och installera programmet genom att dubbelklicka på filen OneDrive.pkg . Detta kommer att starta installationsdialogen.

  2. När OneDrive är installerat, starta Spotlight Search genom att trycka på CMD + SpaceBar .

  3. Skriv " OneDrive " och tryck på Enter- tangenten.

  4. Om du aldrig har använt OneDrive tidigare kommer du att uppmanas att ställa in applikationen genom att ange din e-postadress.

  5. När du är inloggad i OneDrive kommer den att fråga dig var du vill att OneDrive-mappen ska finnas på din Mac. Välj Välj OneDrive-mappplats och välj önskad plats.

   Vi rekommenderar din hemmapp.

  6. OneDrive meddelar dig var mappen finns på din Mac, välj Nästa .

  7. Välj Öppna min OneDrive för att se dina synkroniserade filer och mappar. Allt du sparar i den här mappen kommer att laddas upp till ditt Microsoft-moln.

   Få åtkomst till OneDrive på iOS eller Android

   En av de största funktionerna i molnlagring är att kunna komma åt dina filer från din mobila enhet. Microsoft har gjort OneDrive-appen tillgänglig för användare av både iOS- och Android-enheter.

   1. Börja med att ladda ner OneDrive- appen för antingen iOS eller Android. iPhone- och iPad-användare kan söka efter OneDrive i App Store, medan Android-användare kan hitta det i Play Store.

   2. När OneDrive-appen är installerad startar du den från din enhets hemskärm. Du får möjlighet att logga in på tjänsten med din e-postadress.

   3. OneDrive kan fråga om du automatiskt vill säkerhetskopiera enhetens kamerarulle till molnet. Peka på Ja eller Nej beroende på dina personliga önskemål.

   4. Klicka på fliken Filer eller menyalternativ för att se alla tillgängliga filer på ditt OneDrive-konto.

   5. Det är allt!

    Använd OneDrive på Xbox One

    Vill du se dina foton och videor på den stora skärmen? Om du har en Xbox One kan du enkelt ta med ditt innehåll till din TV. Dessutom kan spelare nu enkelt ladda upp inspelade spel till OneDrive för enkel åtkomst.

    1. Börja med att navigera till Store- fliken på din Xbox One.

    2. Välj Apps- plattan från den tillgängliga listan.

    3. Sök sedan och välj OneDrive- appen. Det representeras av en bild av vita moln på en blå bakgrund.

    4. Installera OneDrive-appen genom att välja knappen Get it FREE .

    5. När du är installerad kan du visa och öppna OneDrive från din Xbox- applista .

    6. Börja surfa på dina foton och videor från molnet.