Huvud sociala media Dölj Facebook-inlägg från ditt nyhetsflöde
sociala media

Dölj Facebook-inlägg från ditt nyhetsflöde

Dölj Facebook-inlägg från ditt nyhetsflöde
Anonim

Sluta se inlägg du inte vill se i ditt nyhetsflöde

Klicka eller tryck på de tre punkterna som visas i det övre högra hörnet av någon väns inlägg i ditt nyhetsflöde.

Klicka på Dölj inlägg i menyn som visas. Detta kommer att berätta för Facebook att du vill se färre inlägg som det du just gömde.

02

av 04

Hitta Dölj alternativet på en sidas inlägg

Du kan dölja sidans inlägg på samma sätt som du kan dölja vänner-inlägg. Leta bara efter de tre punkterna som visas längst upp till höger i en sidas inlägg, klicka / knacka på det och välj Dölj inlägg för att berätta för Facebook att du vill se färre inlägg som det.

Du kanske märker att några av dina vänner och gillade sidor ofta delar om inlägg från andra personer som du inte är vänner med eller sidor som du inte gillade. I dessa typer av fall kommer du att märka att du har möjlighet att dölja inlägg som kommer från den andra Facebook-användaren eller sidan.

Klicka eller tryck på Dölj allt från [vänens namn / sidans namn] för att sluta se några inlägg från den specifika användaren eller sidan.

03

av 04

Avfölj vänner eller sidor för att sluta se sina inlägg helt

Dölja inlägg från vänner eller gillade sidor kan hjälpa Facebook att förfina de typer av inlägg du vill se, men det döljer inte varje inlägg från den vännen eller sidan. Om du vill dölja alla deras inlägg men ändå förbli anslutna till dem, måste du avbryta dem.

Klicka eller knacka på de tre punkterna i det övre hörnet på en vän eller sidpost i ditt flöde och välj sedan Avfölj [vänens namn / sidans namn] .

Du kommer fortfarande att vara vänner och / eller en fan av sidan, men du kommer inte längre att se några av deras inlägg i ditt nyhetsflöde. Om du någonsin vill ångra detta så att du börjar se deras inlägg i ditt flöde igen, navigerar du bara till vänens profil eller sida och klickar på eller tryck på Följ-knappen som visas under deras omslagsbild. Du kanske måste trycka på Mer om du gör detta på appen för att se Följ-knappen.

04

av 04

Snooze tillfälligt en vän eller sidans inlägg i 30 dagar

Ett annat alternativ du har är att snooze en vän eller en sida så att deras inlägg försvinner helt från ditt nyhetsflöde under 30 dagar. Efter 30 dagar kommer de att dyka upp igen.

Artikel uppdaterad av: Elise Moreau