Huvud programvara och appar Här är vad Emojisna på Snapchat verkligen betyder
programvara och appar

Här är vad Emojisna på Snapchat verkligen betyder

Här är vad Emojisna på Snapchat verkligen betyder
Anonim

En introduktion till Snapchat-funktionen som har ersatt Bästa Vänner

 • På nästa flik klickar du på Friend Emojis så ser du en lista över alla emojis med motsvarande betydelse. Du kan trycka på vilken som helst av dem för att faktiskt ställa in den specifika interaktionen till alla emoji du vill ha.

  Om du till exempel ville att dina bästa vänner i två månader skulle emoji vara poop-emoji istället för de två rosa hjärtan, kan du definitivt göra det. Om du gör det, när du har en Super BFF, kommer högen med poo-emoji att visas bredvid den vänens namn på fliken Chat.

  Snapchats skift från bästa vänner till vän-emojis

  I äldre versioner av Snapchat kanske du kommer ihåg den populära bästa vänner-funktionen, som listade 3 till 7 av de vänner som du snappade med högst upp på din vänlista. I själva verket kan du trycka på någons användarnamn för att avslöja vem deras bästa vänner var.

  På grund av sekretessproblem från högprofilerade personer som använder Snapchat togs bästa vänner-funktionen bort i januari 2015 under en uppdatering av appen, vilket gjorde användare besvikna för dess försvinnande. Snapchat VD Evan Spiegel meddelade på Twitter att det bara var tillfälligt och att funktionen skulle vara tillbaka när frågorna om sekretess först kunde tas om hand.

  I en appuppdatering som släpptes i början av april 2015 återvände funktionen för bästa vänner, men nu känner vi till den som denna "vän emojis" -version. Till skillnad från de gamla bästa vänner-funktionen, som offentliggjordes för alla att se, är emoji-vänner helt privata. Endast du kan se dina vänskap med dina vänner, markerade med emojierna som visas bredvid deras användarnamn.

  Det största besväret med det är att de flesta användare måste leta upp vad Snapchat emoji-betydelserna är eftersom det verkar inte finnas någon beskrivning i appen. Förutom detta är det ett roligt och visuellt sätt att upptäcka användarnas intressen om vad deras Snapchat-vänrelationer verkligen betyder!