Huvud webbsökning Användbara tips för att öka din bloggtrafik
webbsökning

Användbara tips för att öka din bloggtrafik

Användbara tips för att öka din bloggtrafik
Anonim

Enkla sätt att få din blogg märkt i Blogosphere

 • Det bästa på webben
 • Sökmotorer
 • Säkerhet och integritet
 • avSusan Gunelius

  En specialist på marknadskommunikation som skriver om varumärke genom bloggar.

  58

  58 personer tyckte att den här artikeln var till hjälp

  Bloggosfären är en stor och upptagen värld med över 100 miljoner bloggar och växer. Hur lockar du besökare till din blogg? Följ dessa enkla tips för att få trafik till din blogg.

  01

  av 15

  Skriv bra och skriv ofta

  Att uppdatera din blogg med användbart innehåll är det första steget för att bygga din bloggs publik. Innehållet du skriver är det som kommer att göra att läsarna kommer tillbaka för mer. Se till att du har något meningsfullt att säga till dem och säga det ofta för att upprätthålla deras intresse och hålla dem lojala.

  Lägg också ofta till för att öka antalet chanser du har för din bloggs innehåll att märkas av sökmotorer som Google.

  02

  av 15

  Skicka din blogg till sökmotorer

  Gå på radarskärmen för de populära sökmotorerna som Google och Yahoo! genom att skicka in din bloggs URL till dem. De flesta sökmotorer har en "Skicka" -länk (eller något liknande) för att meddela sökmotorn i din nya blogg, så dessa sökmotorer kommer att genomsöka den och inkludera dina sidor i sina resultat.

  Det är viktigt att förstå att helt enkelt att skicka din blogg till sökmotorer inte betyder att dina sidor kommer att visas högst upp på en Google-sökresultatskärm, men åtminstone kommer din blogg att inkluderas och ha chansen att bli plockad av en sökning motor.

  03

  av 15

  Använd och uppdatera din blogrulle

  Genom att lägga till länkar till webbplatser du gillar i din blogrulle kommer ägarna till dessa bloggar att hitta din blogg och kommer troligen att lägga till en ömsesidig länk i sina bloggrullar. Det är ett enkelt sätt att få länken till din blogg framför många läsare på andra bloggar. Förhoppningen är att några av dessa läsare klickar på länken till din blogg på de andra bloggarnas bloggrullar och tycker att ditt innehåll är intressant och roligt och gör dem till lojala läsare.

  04

  av 15

  Utnyttja kraften i kommentarer

  Kommentera är ett enkelt och viktigt verktyg för att öka din bloggs trafik. Svara först på kommentarerna kvar på din blogg för att visa dina läsare att du värderar deras åsikter och drar dem till en tvåvägssamtal. Detta kommer att öka läsarnas lojalitet.

  För det andra, lämna kommentarer på andra bloggar för att få ny trafik. Se till att du lämnar din bloggs URL i din kommentar så att du skapar en länk tillbaka till din egen blogg. Många kommer att läsa kommentarerna i ett blogginlägg. Om de läser en särskilt intressant kommentar är det mycket troligt att de klickar på länken för att besöka kommentarens webbplats. Det är viktigt att se till att du lämnar meningsfulla kommentarer som troligtvis bjuder in människor att klicka på din länk för att läsa mer.

  05

  av 15

  Synkronisera din bloggs innehåll med ett RSS-flöde

  Att ställa in en RSS-feed-knapp på din blogg gör det enkelt för dina lojala läsare att inte bara läsa din blogg utan också veta när du publicerar nytt innehåll.

  06

  av 15

  Använd länkar och trackbacks

  Länkar är en av de mest kraftfulla delarna av din blogg. Länkar noteras inte bara av sökmotorer utan de fungerar också som en kran på axeln till andra bloggare som enkelt kan identifiera vem som länkar till sina webbplatser. Länkning hjälper dig att bli märkt av andra bloggare som troligen kommer att undersöka webbplatserna som länkar till dem. Detta kan leda till att de blir nya läsare av din blogg eller lägger till länkar till din blogg från deras.

  Du kan ta länkar till andra bloggar ett steg längre genom att lämna en trackback på den andra bloggen för att låta dem veta att du har länkat till dem. Bloggar som tillåter trackbacks kommer att innehålla en länk tillbaka till din blogg i kommentaravsnittet för inlägget som du ursprungligen länkar till. Folk klickar på trackback-länkar!

  07

  av 15

  Tagga dina inlägg

  Det tar några extra sekunder att lägga till taggar till vart och ett av dina blogginlägg, men det är värt att tid i termer av de ytterligare trafik taggarna kan köra till din blogg. Taggar (som länkar) märks lätt av sökmotorer. De är också nyckeln till att hjälpa läsarna att hitta din blogg när de utför sökningar på populära bloggsökmotorer som Technorati.

  08

  av 15

  Skicka dina inlägg på webbplatser för sociala bokmärken

  Att ta sig tid att skicka in dina bästa inlägg till sociala bokmärkeswebbplatser som Digg, StumbleUpon, Reddit och mer kan vara ett enkelt sätt att snabbt öka trafiken till din blogg.

  09

  av 15

  Kom ihåg sökmotoroptimering

  När du skriver dina blogginlägg och sidor, kom ihåg att optimera dina sidor för sökmotorer för att hitta dem. Inkludera relevanta sökord och länkar men överbelasta inte dina inlägg med för många relevanta sökord eller helt irrelevanta nyckelord. Att göra det kan betraktas som skräppost och kan ha negativa resultat, till exempel att din blogg tas bort från Googles sökning helt.

  10

  av 15

  Glöm inte bilder

  Bilder får inte bara din blogg att se snygg ut, de hjälper också människor att hitta dig i listan över sökmotorer. Folk använder ofta de bildsökningsalternativ som erbjuds av Google, Yahoo! och andra sökmotorer och att namnge dina bilder med sökmotoroptimering i åtanke kan lätt öka din trafik.

  11

  av 15

  Överväg gästblogging

  Gästbloggning kan göras när du skriver ett gästinlägg på en annan bloggars blogg eller när en annan bloggare skriver ett gästinlägg på din blogg. Båda metoderna kommer sannolikt att öka trafiken till din blogg kommer att utsättas för den andra bloggarens publik. Många av de andra bloggarnas läsare kommer att besöka din blogg för att se vad du har att säga.

  12

  av 15

  Gå med i forum, webbringar eller onlinegrupper

  Hitta forum, webbringar, grupper eller sociala nätverkssajter som Facebook och LinkedIn där du kan dela idéer och ställa frågor från likasinnade individer. Lägg till en länk till din blogg i din signaturrad eller profil, så varje gång du publicerar på ett forum eller deltar i ett annat online-nätverk, marknadsför du indirekt din blogg. Chansen är att många klickar på den länken för att lära dig mer om dig.

  13

  av 15

  Marknadsför utanför din blogg

  Marknadsföring av din blogg bör inte sluta när du går utanför blogosfären. Lägg till din bloggs URL till din e-postsignatur och visitkort. Prata om det i offline-konversationer. Det är viktigt att ditt namn och din bloggs URL också märks offline.

  14

  av 15

  Nominera dig själv och andra bloggar till Blog Awards

  Det finns ett antal bloggutdelningar som delas ut under året. Att nominera dig själv och andra bloggar och bloggare kan uppmärksamma din blogg och få trafik till den.

  15

  av 15

  Var inte blyg

  Den viktigaste delen av bloggosfären är dess samhälle och mycket av din framgång som bloggare kommer att knytas till din vilja att nätverka med den gemenskapen. Var inte rädd för att ställa frågor, gå med i samtal eller bara säga hej och presentera dig själv. Luta dig inte tillbaka och hoppas att onlinevärlden hittar dig. Tala ut och bli själv märkt. Låt bloggosfären veta att du har kommit och du har något att säga!