Huvud e-post och meddelanden Låt ditt telefonnummer ringa på flera enheter
e-post och meddelanden

Låt ditt telefonnummer ringa på flera enheter

Låt ditt telefonnummer ringa på flera enheter
Anonim

Den kostnadsfria Google Voice-tjänsten har revolutionerat idéen "ett nummer för att ringa dem alla".

Google Voice erbjuder ett gratis telefonnummer som ringer flera telefoner samtidigt, tillsammans med ett paket med många andra funktioner, inklusive röstbrevlåda, röst-till-text transkription, inspelning av samtal, konferenser och visuell röstbrevlåda.

Det finns en Google Voice-app för Android- och iOS-enheter.

phonebooth

Phonebooth är ett allvarligt alternativ till Google Voice och är också full av funktioner. Men det kostar pengar.

När du registrerar dig för en användare får du två telefonlinjer. Det ger dig ett nummer i ditt område och låter dig ta emot 200 minuters samtal. Det erbjuder också röst-till-text-transkription, en automatisk skötare och en klick-för-att-ring widget.

Phonebooth-tjänsten har en solid VoIP-bakgrund bakom sig och erbjuder därför mycket konkurrenskraftiga samtalskurser, jämförbara med andra VoIP-spelare på marknaden.

Använd din bärare

Vissa mobiloperatörer stöder samma funktion när du använder ditt nummer med flera enheter. Med dessa tjänster kan du automatiskt vidarebefordra inkommande samtal till alla dina enheter, till exempel din telefon, smartwatch och surfplatta.

AT & T: s NumberSync låter dig använda en kompatibel enhet för att svara på dina samtal även om telefonen är avstängd eller inte med dig.

Två liknande enheter inkluderar DIGITS från T-Mobile och Verizons One Talk.

Samma funktion är aktiverad på iOS-enheter som iPhone och iPad. Så länge personen ringer dig via FaceTime kan du svara på samtalet på dina andra iOS-enheter, inklusive din Mac.

Installera en app för röstsamtal

Vissa appar ger dig ditt eget telefonnummer medan andra inte är tekniska telefoner (eftersom det inte finns ett nummer) men låter dig acceptera samtal från flera enheter, inklusive dina telefoner, surfplattor och datorer.

Till exempel kan dessa iOS-appar som kan ringa gratis samtal naturligtvis ringa och ta emot samtal från andra användare av apparna, men eftersom programmen är kompatibla med flera plattformar kan du i princip få dina telefonsamtal att ringa på alla enheter på en gång.

Som ett exempel kan du installera FreedomPop-appen för att få ett gratis telefonnummer som har möjlighet att ringa vilken fasttelefon eller mobiltelefon som helst i USA. Logga in på ditt konto på din surfplatta och telefon så att samtal går till båda enheterna.

Dessa typer av appar låter dig inte vidarebefordra ditt "huvudsakliga" telefonnummer till andra enheter.