Huvud ipad Bra iPhone och iPad som du kan dra på vänner
ipad

Bra iPhone och iPad som du kan dra på vänner

Bra iPhone och iPad som du kan dra på vänner
Anonim

Pranks för April Fool's Day eller Just for Fun

 • Grunderna
 • Guider och handledning
 • Nyckelbegrepp
 • av Daniel Nations

  Daniel Nations har varit en teknisk journalist sedan 1994. Hans arbete har dykt upp i Computer Currents, The Examiner, The Spruce och andra publikationer.

  Det behöver inte vara April Fool's Day för att få en bra prank. Faktum är att de flesta goda prankar inte händer den 1 april, när alla förväntar sig en prank. Okej, många människor är lite naiva, så det är inte så svårt att få dem på April Fool's, men en bra prankster är redo att tjäna 356 dagar om året! Dessa prankar är designade för personer med en iPhone eller en iPad, särskilt om de håller den olåst så att du kan röra med inställningarna.

  01

  av 06

  Använd Siri för att ställa in påminnelser, larm, händelser, etc.

  Medan du ställer in en påminnelse eller ett larm för att sluta vid en konstig tid kanske inte låter som den största prank att dra på någon, finns det en god anledning till att det är först på listan: du kan göra det på nästan alla iPhone eller iPad.

  Siri är den personliga assistenten för röstigenkänning för iOS, och som standard är den påslagen även när enheten finns på låsskärmen. Så offeret för din prank kan ha sin iPhone skyddad med ett lösenord och du kan fortfarande dra en prank på dem.

  Aktivera bara Siri som du normalt skulle göra genom att hålla hemknappen intryckt och ge henne ett kommando. En rolig prank är att skapa en sträng med påminnelser, till exempel:

  • "Påminn mig klockan 21 för att kontrollera mitt däcktryck"
  • "Påminn mig kl 21:10 för att verkligen kontrollera mitt däcktryck"
  • "Påminn mig kl 21:15 att däcktrycket är porten till säker körning"

  Du kan också använda Siri för att ställa in ett larm vid en alldeles för tidig tid eller schemalägga ett falskt möte. Kom bara ihåg att denna prank kan dras på dig också så du kanske vill stänga av Siri när du är på låsskärmen.

  02

  av 06

  Skärmdumpens bakgrund

  Pruta för skärmbilden innebär att du tar en skärmdump av hemskärmen och använder den som bakgrundsbild för låsskärmen. Detta kan göra att ditt intet ont om offer tror att iPad eller iPhone är redo att använda, men alla i kranarna i världen öppnar inte en app förrän de glider för att låsa upp.

  03

  av 06

  Hemskärmen för skärmbilden

  Den här liknar skärmdumpens bakgrund. Börja med att ta en skärmdump av den första sidan med appar på startsidan. Flytta sedan varje app från den första skärmen till någon annan sida med appar. Lägg sedan till skärmdumpen som bakgrund på hemskärmen. Till sist tar du bort skärmbilden från appen Foton för att förhindra att ditt mål räknar ut din prank.

  Resultatet är en hemskärm full av appar som inte kommer att startas eftersom de faktiskt ingår i bakgrundsbilden. Offret kan fortfarande starta dockade appar och kan fortfarande flytta till en annan sida för att starta en app, men till och med att flytta till en annan sida ger iPhone eller iPad en trasig effekt när de ursprungliga apparna verkar hålla sig på plats.

  04

  av 06

  Dödets blå skärm

  Den här är roligare om du riktar dig till en IT-professionell eller någon som vet lite om datorer. Den berömda "Blue Screen of Death" är felskärmen som Windows ger när operativsystemet kraschar. Att ha Blue Screen of Death visas på en Apple-enhet kan eller inte lura någon som vet en sak eller två om datorer, men åtminstone borde det skratta ett gott skratt.

  Klicka på fotot för en blå skärm som kan dimensioneras så att den inte överfyller skärmen. Jag vill placera den mellan tiden som visas och bilden för att låsa upp instruktionerna.

  05

  av 06

  Invertera färgerna

  Tillgänglighetsalternativen i inställningarna kan vara en guldgruva för en prankster. Möjligheten att invertera färgerna kan göra att iPad ser ut helt otäckt utan något enkelt sätt att återföra den till det normala, och såvida inte ditt mål verkligen har experimenterat med alla iPad-inställningar kommer de förmodligen inte att räkna ut det. Den roliga delen är att det inverterar alla färger, inte bara de i användargränssnittet, så om det går in i Photos-appen kommer alla bilder att ha inverterade färger.

  Gör det roligare: Föreslå att de startar om enheten eftersom det löser de flesta problem. Naturligtvis kommer omstart inte att göra någonting, men processen att göra det kommer att göra problemet verkar ännu mer allvarligt.

  Du kan komma till tillgänglighetsalternativen genom att gå till enhetens inställningar, välja "Allmänt" och hitta "Tillgänglighet" i de allmänna inställningarna.

  06

  av 06

  Sätt enheten i zoomläge

  Tillgänglighetsalternativen har också ett zoomläge, vilket är bra för dem med synproblem och de som vill skratta på en väns bekostnad. När du har aktiverat zoomläget i tillgänglighetsalternativen kan du klicka på hemknappen tre gånger för att zooma in iPhone eller iPad och lämna det på så sätt för din vän att hitta.