Huvud sociala media Roliga Instagram Hashtags
sociala media

Roliga Instagram Hashtags

Roliga Instagram Hashtags
Anonim

Hashtagtrender för varje veckodag

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Sociala nätverk
 • av Elise Moreau

  Elise Moreau är en digital marknadsförare, författare på webben och copywriter. Hon har täckt webbtrender för och tidigare About.com, sedan 2011.

  90

  90 personer tyckte att den här artikeln var till hjälp

  Instagram är bra för att dela massor av foton med dina vänner när du är på språng, men vissa människor kommer att använda nästan alla ursäkter för att lägga upp foton och engagera sig med andra användare. Trendiga Instagram hashtags som ska användas på specifika veckodagar som torsdag, fredag, lördag, söndag och resten av veckan är ett utmärkt sätt att göra det.

  Hashtags som är inriktade på en specifik veckodag har vanligtvis ett visst tema kopplat till dem, varför de är särskilt populära i dag. #ThrowbackThursday (eller #TBT) uppmuntrar till exempel Instagram-användare att publicera ett gammalt foto på torsdagar.

  Throwback torsdag är utan tvekan den hashtag-trenden på vardagarna som omfamnas mest av sociala medieentusiaster runt om i världen, men om du behöver en ursäkt för att publicera något på måndag, lördag eller när som helst, måste du leta efter en annan hashtag att använda. Det finns oändliga hashtagtrender på vardagar för varje veckodag, och de fortsätter att växa.

  Här är några fantastiska hashtaggar på vardagar som du kan börja använda just nu. Välj bara en veckodag, hitta ett foto med det temat, publicera det med hashtaggen så är du klar!

  Söndag Hashtags

  Ah, söndag! Dags att koppla av lite och kanske till och med förbereda sig för den nya veckan framöver.

  #SelfieSunday: Behöver du en ursäkt för att publicera en selfie? Naturligtvis kan du posta selfies varje dag i veckan, men på söndagar har du en extra anledning att göra det på grund av denna hashtag.

  #SundayFunday: Det är ingen skam att visa upp allt det roliga du har haft hela helgen. Den här hashtaggen uppmuntrar dig att dela med dig vilken rolig aktivitet du kan göra innan du går tillbaka till jobbet eller skolan för en vecka.

  #LazySunday: För dig som behöver balans mellan en hektisk eller rolig lördag och en dag till för att helt släppa loss och chilla ut finns #LazySunday. Visa dina vänner och följare vad du älskar att göra under din stillestånd.

  #SinfulSunday: Gå vidare och publicera ett NSFW-foto av dig själv om du har det bra med att dela det med världen (och det faktum att när det är online så är det online för gott). Om inte, finns det ingen skada att bläddra igenom denna hashtagg för att se vad som finns där, i en NSFW-vänlig miljö naturligtvis.

  Måndag Hashtags

  Måndagar är svåra. Lyckligtvis finns det många roliga hashtags som distraherar dig från början av en ny arbetsvecka.

  #ManCrushMonday eller #MCM: Måndag är en speciell dag för alla kvinnliga användare på Instagram eftersom de uppmuntras att lägga upp ett foto av en kille som de tycker är attraktiv. Det är inte förvånande att denna hashtag ser många foton av manliga kändisar, modeller och idrottare.

  #MondayMotivation: Det här är en bra hashtagg för att publicera bilder av motiverande citat för att inspirera dina vänner (och bli inspirerad själv) när du inte riktigt känner det när du kommer tillbaka till jobbet efter helgen.

  #MondayBlues: mittemot #MondayMotivation är #MondayBlues där istället för att alla inspirerar varandra, alla bara känna igen hur svårt det är att komma tillbaka till den dagliga malningen.

  #MeowMonday: Kattägare och kattälskare, måndag är för dig. Dela ett foto av din katt eller till och med bara en rolig kattememe på internet. När allt kommer omkring kan internet aldrig ha för många katter.

  Tisdag Hashtags

  På tisdagar kan Instagram-användare bli kreativa med olika teman att välja mellan.

  #Transformation Tisdag: Många lägger upp foton på sig själva när de var yngre och gör en jämförelse sida vid sida för att visa hur de ser ut på den aktuella dagen. De publicerar ofta sina fitnessresultat eller de delar bara någon annan historia om hur de har vuxit och förändrats över tid.

  #TuesdayTip: Vänner och följare kan alltid uppskatta lite råd från någon som har kunskap och erfarenheter relaterade till något viktigt. Dela ett tips som du tror kan gynna dem den här dagen.

  #TacoTuesday: Finns det någon i den här världen som faktiskt inte gillar tacos? Tisdag är tacokväll, så dela dina läckra skapelser online så att allas mun kommer att bli vatten.

  #TongueOutTuesday: Om du är hundägare, kan du knäppa ett foto av din valp när han eller hon har sin tunga att hänga. Det finns inget mer bedårande än en hund som i princip ler för kameran!

  Onsdag Hashtags

  Det är mitten av veckan, så du behöver några coola hashtags för att få dig igenom till fredag.

  #WomanCrushMonday eller #WCW: Det här är exakt som #ManCrushMonday, förutom att det naturligtvis är foton av kvinnor istället för män. Lägg upp ett foto av galet som du har en kross på och tagg det med detta på onsdagar.

  #HumpDay: Vad gör du för att hålla dig stark i mitten av veckan? Dela det på Instagram och andra sociala medieplattformar för att hjälpa vänner som kan använda lite av en pick-me-up.

  #Wednesday Wisdom: Du kan ge ut tips på tisdag, men spara dina riktiga nuggets av visdom för onsdag. Och skriv en lång Instagram bildtext om du behöver!

  #WineWednesday: Hump ​​day är också en bra ursäkt för att bryta ut vinet. Dela dina eleganta vinfoton med den här hashtaggen.

  Torsdag Hashtags

  Oh boy, alla älskar att dela på torsdagar! Torsdagen är kanske bara den mest aktiva dagen på sociala medieplattformar som Instagram.

  #ThrowbackTorsdag eller #TBT: Den här hashtaggen handlar om att publicera allt som känns retro och nostalgiskt. Faktum är att det är så populärt att du ofta ser det används på andra populära sociala nätverk, som Twitter och Facebook.

  #TorsdagTankar: Har du något du behöver för att få dig ur bröstet? Ventilera eller dela dina tankar om absolut vad som helst genom att posta med den här hashtaggen.

  #TackfulThursday: Hej, du är nästan igenom veckan! Det här är en bra tid att reflektera över vad du är tacksam för. Det kan bara inspirera andra att vara tacksamma också.

  #Törstig torsdag: Den här kan tas bokstavligen (som i törstig efter en drink) eller metaforiskt för allt du verkligen önskar. Var försiktig eftersom vissa användare tenderar att publicera NSFW-innehåll under denna hashtagg!

  Fredag ​​Hashtags

  Det är slutet på veckan, ingen anledning att stå upp tidigt nästa morgon, så det är dags att fira!

  #FlashbackFriday eller #FBF: Konstigt nog, fredag ​​har till och med sin egen version av Throwback torsdag. Det har exakt samma tema som #ThrowbackThursday (publicerar nostalgiskt innehåll) men för dem som missade chansen att göra det torsdag. #FlashbackFriday slags ger dem bara en extra dag att göra det.

  #FridayReads: För dig som föredrar att sparka tillbaka med en bra rygg efter en lång vecka snarare än att gå ut och festa, finns det #FridayReads-hashtaggen, som uppmuntrar dig att dela det du läser.

  #FridayNight: Om du är en av de människor som gillar att leva upp det i slutet av veckan och stanna ute sent, dela din kul på fredagskvällen med den här hashtaggen.

  #FridayFunday: Liknande #FridayNight, gå vidare och använd den här hashtaggen för att skryta av hur kul du har på fredagen.

  Lördag Hashtags

  Woohoo, det är helgen igen! Även om inte så många är online på lördag eftersom de är ute och håller på att göra saker, är det fortfarande en bra dag att posta.

  #SaturdayNight: #FridayNight är en annan hashtagg som sträcker sig till nästa dag. Alla vet att lördagskvällen är en stor festkväll också, så det är bara naturligt att vilja dela allt det roliga.

  #SexyLördag: Klä upp för att gå ut på lördagen? Knäpp ett foto och dela din stil med dina vänner.

  #Caturday: Japp, katter igen. Om du inte kan få tillräckligt med katter för #MeowMonday, det finns alltid Caturday!

  #LördagShenanigans: Lördag är en dag att vara upptagen med att spela ärenden och göra roliga aktiviteter med familjen eller dina vänner. Använd den här hashtaggen för att låta alla veta vad du gör upp till den här lördagen.