Huvud webbsökning Gratis videodelande webbplatser som betalar
webbsökning

Gratis videodelande webbplatser som betalar

Gratis videodelande webbplatser som betalar
Anonim

Ladda upp och få betalt med en av dessa videodelningswebbplatser

 • Det bästa på webben
 • Sökmotorer
 • Säkerhet och integritet
 • avGretchen Siegchrist

  En professionell videograf som tycker om att hjälpa amatörer att behärska grunderna i stationär video.

  Om du vill ladda upp din video till webben finns det dussintals webbplatser du kan använda. Med alla dessa val, varför inte välja en webbplats som kommer att betala dig för ditt innehåll?

  Idag betalar fler och fler gratis videodelningswebbplatser sina medlemmar för videor de laddar upp. Dessutom är att vissa webbplatser till och med betalar dig för att titta på andras videor; du behöver inte ens ladda upp dina egna.

  Var du kan få betalt för att ladda upp eller titta på videor

  Här är en snabb översikt av några av de gratis webbplatser för delning av videor som erbjuder att betala dig för ditt arbete eller att betala dig för att dela eller titta på innehåll skapat av andra:

  Youtube

  YouTube är en massiv webbplats med massor av användare i alla åldrar. Det är överlägset det bästa stället att ladda upp videor om du vill dela ditt innehåll med världen. För att lägga till detta är det det bästa stället att tjäna pengar på dina videor.

  Pengar spelas in på YouTube när du tjänar pengar på dina videor med Adsense. Det är när du tillåter annonser att placeras i dina videor. Om dina videoklipp är tillräckligt populära kan du få betalt via partnerprogrammet.

  Skapare av en hit-undrar kan också tjäna pengar om YouTube beslutar att tjäna pengar på en enda video som har blivit viral.

  Lär dig hur du ställer in ditt YouTube-konto för att tjäna pengar om det är den rutt du vill ta.

  Viggle

  Använd Viggle-appen när du tittar på dina favoritprogram på Netflix, Hulu och andra webbplatser, och skaffa belöningar som du senare kan lösa in för riktiga saker som priser och presentkort.

  Så det fungerar är via Viggle-appen. Ladda ner den och följ instruktionerna på skärmen när du tittar på direkt-TV eller strömmar från en tjänst som Amazon stöds. Tjäna vad som kallas Perk Points när du stannar och titta på videon.

  Varje minut med strömmande video tjänar dig en poäng, och det finns ibland möjligheter att tjäna bonuspoäng för ännu mer.

  Appen fungerar på både Android och iOS.

  Perk.tv

  Liknar Viggle är Perk.tv. Det är liknande att du samlar in utlösbara priser genom att titta på videoklipp men annorlunda genom att du kan titta på kortare videor.

  Som referens för att förstå poängsystemet … Du kan få ett Amazon-presentkort på 1 250 dollar för 1 250 poäng eller ett $ 5 Walmart.com-presentkort för 5 000 poäng. Du får 50 poäng bara för att registrera dig och mer när du tittar på videor och gör undersökningar.

  Besök din sida med kompletta erbjudanden efter att du har loggat in för att se vad du kan göra just nu för att tjäna poäng.

  Valvet

  The Vault är ett företag av Break som låter dig sälja dina videoklipp till dem så att de kan dela det via deras nätverk och på YouTube, förmodligen ge dig mer täckning än du antagligen skulle få om du laddat upp innehållet själv.

  Se deras vanliga frågor om valvet för specifika krav och frågor om hur du säljer din video för pengar.

  Du kan få betalt med check eller PayPal.