Huvud webbsökning Gratis videodelning på Sevenload
webbsökning

Gratis videodelning på Sevenload

Gratis videodelning på Sevenload
Anonim

 • Det bästa på webben
 • Sökmotorer
 • Säkerhet och integritet
 • avGretchen Siegchrist

  En professionell videograf som tycker om att hjälpa amatörer att behärska grunderna i stationär video.

  Sevenload är ett gemenskapsbaserat foto- och videodelande i Tyskland, men nu tillgängligt på engelska. Med sina ovanligt stora filstorleksgränser och inga begränsningar för formatet för videor får denna webbplats snabbt popularitet i hela Europa.

  Kostnad för Sevenload

  • Fri

  Användarvillkor

  Du behåller rättigheterna till ditt arbete, men Sevenload kan göra vad de vill med det tills du tar bort det från webbplatsen. Du får inte ladda upp innehåll som är olagligt, obscen, skadligt, hatligt, kränker upphovsrätten eller inkluderar reklam.

  Registreringsförfarande

  Sevenload kräver ett användarnamn, lösenord och e-postadress.

  För att kunna ladda upp media måste du aktivera ditt konto via en länk som skickas till den adress du anger. Den här länken tar dig till din profil, där du kan fylla i ytterligare information som din födelsedag och ditt kön (kom ihåg att det är en europeisk webbplats - datum är i dd / mm / åååå-format, inte mm / dd / åååå). Det kommer att finnas en fin stor uppladdningsknapp nu för att ta dig till uppladdningsformuläret.

  Laddar upp till Sevenload

  Du kan ladda upp upp till 250 filer eller 200 MB åt gången; filstorlekarna är ovanligt stora, med foton upp till 10MB och videor upp till 200MB. Alla videoformat är tillåtna och det finns inga begränsningar för längd.

  När du klickar på överföring öppnas textrutor för att lägga till en titel, taggar och beskrivande text. Uppladdningen går inte väldigt snabbt eller fruktansvärt långsamt; Om du vill använda de trevliga gränserna för stor filstorlek, var medveten om att det kan ta en timme eller två att ladda upp stora filer även med en mycket snabb anslutning.

  Visa-förmåga på Sevenload

  Videor på Sevenload ser ovanligt bra ut. Dessutom låter menyknappen i det nedre högra hörnet av videospelaren välja beslut om flera redigeringsinställningar och till och med låta dig ändra färgbalansen på dina videor.

  Det finns också ett alternativ på helskärm, även om videor kan se mycket ryckigare ut och kvaliteten inte är lika bra. Tyvärr finns det inget alternativ att ändra miniatyrbilden som anger din video.

  Dela från Sevenload

  Om du vill dela en Sevenload-video klickar du på länken Använd externt högst upp på videospelaren. En rullgardinsmeny låter dig välja mellan fyra spelarstorlekar. När du väljer en storlek öppnas ett litet fönster med vanlig HTML-kod samt HTML-kod som inte är Javascript (för användning på webbplatser som eBay) som du kan kopiera och klistra in för att bädda in videon på andra webbplatser.

  I sidofältet till höger finns det också två fler delningsalternativ. Klicka på en av ikonerna under Spara länk för att bokmärka din video på webbplatser som del.icio.us eller Digg, eller använd länken under Dela den här videon! för att länka till din video i e-postmeddelanden eller andra webbplatser.