Huvud programvara Gratis PowerPoint online
programvara

Gratis PowerPoint online

Gratis PowerPoint online
Anonim

Visa, skapa och skriva ut PowerPoint-filer utan Microsoft PowerPoint

Det enklaste sättet att uppnå är att spara din PowerPoint-fil i OneDrive eller Dropbox och sedan använda PowerPoint Online för att öppna och redigera den. Du kommer att upptäcka att PowerPoint Online liknar versionen av PowerPoint på din dator, förutom att PowerPoint Online inte innehåller alla funktioner i skrivbordsversionerna.

PowerPoint Online är kompatibelt med alla versioner av PowerPoint. Starta din PowerPoint-presentation på skrivbordet och göra ändringar med PowerPoint Online.

PowerPoint Mobile Apps

Lyckligtvis med mobila enheter finns det många andra alternativ att se eller redigera ditt bildspel. Oavsett om du har en Android-enhet, Apple iPhone eller Windows 10, finns det alternativ att ladda ner.

För Android, som inkluderar smartphones och surfplattor, ladda ner Microsoft PowerPoint här.

PowerPoint-appen är tillgänglig för nedladdning för iOS-enheter inklusive iPhone, iPad och Apple Watch.

För Windows 10, inklusive mobilversioner, gå här för att ladda ner.

Med något av dessa alternativ kan du antingen logga in med ditt Microsoft-konto för att komma åt filer från din OneDrive eller spara någon annanstans (din smartphone SD / intern lagring, Google Drive, Dropbox eller SharePoint).

Det fantastiska med dessa alternativ är att du kan öppna, skapa och redigera PowerPoint-presentationer, till skillnad från den gamla PowerPoint Viewer där du bara kunde se dem. Dessutom är gränssnittet lika oavsett vilken plattform du använder.

Om du letar efter gratis programvara som ett alternativ till PowerPoint kan du söka igenom dessa listor med gratis presentationsprogram, gratis presentationsmakare online eller gratis Microsoft Office-alternativ.