Huvud programvara Gratis Photo Collage Makers
programvara

Gratis Photo Collage Makers

Gratis Photo Collage Makers
Anonim

Skapa en anpassad collage med dessa 16 onlinealternativ

 • Dokument
 • kalkylblad
 • presentationer
 • Grafisk design
 • databaser
 • Animering och video
 • byStacy Fisher

  En gratis fotocollage tillverkare kan användas för affärsmässiga eller personliga ändamål, och collage kan göras för online-visning eller utskrift.

  Otaliga typer av collage kan utformas på en av dessa webbplatser som erbjuder hundratals mallar och stilar som gör processen snabb och enkel.

  Varje collageproducent erbjuder många layouter så att du kan använda bara ett foto eller ett dussin foton. Deras verktyg hjälper dig att finjustera och ändra design så att det ser bra ut och är unikt ditt.

  Förbered dina foton för användning med en gratis fotoredigerare, online fotoredigerare eller fotoredigeringsapp och överväg att komplettera dina egna bilder med några gratis bilder.

  PicMonkey

  PicMonkey är en mycket intuitiv collage-tillverkare som låter dig öppna flera bilder samtidigt från din dator, Dropbox, Facebook eller Flickr, och du kan dela ditt collage till platser som Tumbr och Pinterest eller via e-post.

  Du kan när som helst växla mellan mer än 20 collage-layouter, och de foton du redan har lagt till i collagen kommer automatiskt att anpassas till den nya layouten. Du kan också skapa din egen layout genom att helt enkelt dra och släppa bilder var du vill ha dem.

  Collager kan dimensioneras till en anpassad pixelhöjd och bredd, och bakgrundsavståndet kan justeras och färgas eller lämnas transparent. Du kan också göra hörnen på bilderna runda.

  Rotationen och exponeringen för varje enskilt foto kan ändras och du kan öppna hela collaget i PicMonkey online fotoredigerare för ytterligare förbättringar.

  BeFunky

  BeFunky är en annan underbar online-collagerare som låter dig redigera i fullskärmsläge för ett större arbetsområde.

  Cirka 100 mallar finns med ännu fler alternativ om du väljer att betala för dem. Av de gratis finns det layouter som är speciellt gjorda för födelsedagskort, Facebook-omslag, Pinterest, babyduschar och mer.

  Att justera storleken på hela collagen är enkelt. Du kan klicka och dra kanterna, ange en anpassad pixelstorlek eller dra en storlekstorlek åt vänster eller höger.

  Mer än 80 bilder finns tillgängliga som du kan använda i collagen eller som bakgrund. Bakgrunden kan också vara en anpassad färg eller transparent.

  Massor av clip art-bilder och typsnitt kan användas, och du kan överlappa de två och arbeta med dem som om de var i separata lager.

  BeFunky gör det enkelt att redigera hela collagen med sin online-fotoredigerare. När du har gjort ändringar kan du gå tillbaka till collagebyggaren och fortsätta arbeta med det, vilket är bra.

  Bilder kan öppnas från och sparas tillbaka till dina BeFunky- eller Facebook-konton samt till din dator. Du kan spara collage för att välja Tumblr, Twitter eller Flickr.

  Duk

  Canva är flexibel och användarvänlig med funktioner - som autobesparing - du kan förvänta dig att en collageproducent ska ha.

  Mer än 100 tillgängliga mallar inkluderar attraktiva och användbara layouter som passar perfekt för en Facebook-omslagsbild, ett Instagram-inlägg eller ett visitkort.

  Textdesign, bakgrundsstrukturer och solida färger finns tillgängliga, och mer än 1 miljon gratis bilder innehåller objekt som knappar, banners, linjer, rutnät, former, ramar, ikoner och pilar.

  Canva stöder lagerläggning, vilket innebär att du fritt kan flytta text och bilder framför eller bakom andra bilder och text. Detta innebär att du kan lägga till flera bilder i ditt collage, och var och en kan använda en annan rutnätlayout. De flesta collageproducenter tillåter inte detta.

  När alla dina foton har placerats på duken kan du använda ett filter, vända bilderna och beskära dem du vill.

  Collager kan delas med allmänheten via en unik URL, som kan ses av vem som helst, även om de inte använder Canva. Du kan också dela en redigerbar version av ditt collage, som låter andra Canva-medlemmar med din URL redigera ditt collage.

  Bilder kan laddas upp från din dator eller importeras från ditt Facebook-konto, och du kan spara dina collage på din dator som en PNG och / eller PDF.

  Se till att du använder gratis resurser (layouter, text, bilder etc.) innan du lägger för mycket tid på att redigera ditt collage. Om du inte använder gratis kommer du att uppmanas att betala för collaget innan du kan ladda ner det.

  iPiccy

  iPiccy erbjuder mer än 60 layouter inklusive grundläggande, stora bilder omgiven av mindre bilder, pussellayouter och avancerade som delar bilder i unika former.

  Bakgrunder kan vara transparent eller valfri färg, och avståndet mellan bilderna, rundheten i collageets kanter och den totala pixelstorleken för hela collage kan alla justeras. iPiccy erbjuder också collagestorlekar som passar perfekt på Facebook, Twitter, en skrivbordsunderlägg eller andra platser.

  Du kan enkelt dra och släppa foton var som helst på mallen och till och med anpassa vilken del av bilden som ska visas i dess avsnitt av collagen.

  Du kan spara collage på din dator som en JPG- eller PNG-fil, och du kan också dela dem på Facebook.

  photovisi

  Även om det placerar ett vattenmärke på färdiga collage, är Photovisi ett snyggt verktyg. Det är lätt att använda och låter dig anpassa saker de flesta andra collageproducenter inte gör.

  Endast en layout är tillgänglig, men du kan anpassa den genom att flytta bildavsnitten var du vill, justera deras opacitet, ändra deras storlek och lägga till en skugga.

  Det finns också flera former, som hjärtan, och ett textverktyg, som du båda kan flytta var som helst på collagen.

  Flera strukturer och bilder är tillgängliga att använda som bakgrund, eller så kan du ladda upp din egen bild.

  När du sparar ditt collage på din dator får du höra att du måste köpa en högkvalitativ nedladdning om du inte vill ha vattenmärket, men du kan lämna det fönstret och fortfarande ladda ner det med ett vattenmärke gratis.

  Collage.com

  Collage.com är ett annat intuitivt alternativ som fungerar helt online, men du måste skapa ett gratis konto för att använda det.

  Du kan lägga till flera bilder samtidigt från din dator eller välja några från Facebook. Du kan också söka efter offentliga bilder på Google, Instagram och Flickr. Ett annat sätt att lägga till foton till ditt collage är att e-posta dem till adressen som visas på Collage.com-webbplatsen.

  Förutom en vanlig rektangel kan du välja bland flera layoutformer som finns i kategorier som "Romantisk", "Familj / bebis", "Platser", "Enkla former", "Resor / utomhus", "Sport" och mer.

  Ditt collage kan vara stående eller liggande, varje bild kan valfritt ha en tunn eller "sönderrivet papper" kant, och dussintals gratis bakgrunder finns tillgängliga. Du kan också lägga till en titel längst upp eller botten av collagen och eventuellt tillämpa ett fotofilter på alla bilder.

  Förutom att du laddar ner ditt collage fritt kan du också skicka det till någons fysiska adress som vykort utan kostnad. Ett annat alternativ är att få den tryckt på en filt, mugg, duschdraperi, duk eller affisch bland andra föremål. Den offentliga webbadressen visas när du är redigerad, vilket gör det enkelt att dela den på sociala mediesajter.

  FotoJet

  FotoJet är lätt att använda, kräver inga programnedladdningar, sparar inte med vattenstämpel och är inte full av massor av verktyg och onödiga skärmar.

  Mer än 190 layouter är kategoriserade i avsnitt för konstnärliga collage, moderna och kreativa layouter, men också mer specifika för babyduschar, tack, Facebook-omslag, examen, bröllop och mer. Du kan bläddra igenom layouterna efter sådana som är nya på webbplatsen och de som är mest populära.

  När du har valt en layout kan du lägga till bilder från Facebook och / eller din dator och sedan bara dra och släppa dem på collagen för att ordna dem hur du än vill.

  Bilder kan redigeras från collagen med de inbyggda redigeringsverktygen, som inkluderar vända och rotera bilder, applicera ett filter och ändra exponering, mättnad, ljusstyrka och mer.

  Collager på FotoJet kan sparas på din dator som en bildfil eller delas direkt på Facebook.

  piZap

  piZap har dussintals layouter som sträcker sig från grundformer som rektanglar till specifika former som hjärtan och stjärnor.

  Bilder kan importeras från din dator, tas med en webbkamera eller kopieras från dina Facebook- eller Instagram-konton. Det finns också många bilder fritt tillgängliga från piZap.

  Endast en bild i taget kan laddas upp, vilket innebär att det kan ta lite längre tid att skapa ett collage än med några andra collageproducenter.

  Bakgrunden kan redigeras och kan innehålla valfri färg eller foto. Du kan också redigera gränserna och runda deras hörn på de bilder du har lagt till.

  Cirka 40 effekter är bara ett klick bort, så du kan lägga till en fin touch till hela collagen. Det finns också massor av klistermärken, ett textverktyg, ramar för att anpassa ditt collage.

  Du kan ladda ner ditt collage, spara det online och / eller dela det på Facebook, Twitter och Tumblr.

  Ribbet

  Ribbet har två sätt att göra ett collage. Den ena är genom att bygga en form från dina bilder, och den andra är att bygga en bild från en förinställd form.

  Du kan öppna bilder från och spara collage på din dator, Facebook, Picasa och Flickr. Du kan också importera bilder från vilken annan webbplats som helst bara genom att ange dess URL. För att ladda upp mer än ett foto åt gången måste du skapa ett gratis konto.

  När du har lagt till foton i ett collage kan de roteras, vändas och zooma för att skapa en fin passform i collagets rutnät.

  Några unika funktioner som du hittar med Ribbet är inställningar för koklighet, avrundning, kolumner, rader och avstånd, vilket ger dig fin kontroll över hur collagen ser ut.

  Om du bygger en form från dina bilder kan du välja mellan grundläggande geometriska former som stjärnor och torg till pratbubblor, strandföremål, bröllopsikoner och massor av andra intressanta föremål.

  När du är klar med att bygga ditt collage skickas hela bilden till Ribbets fotoredigerare, där du kan göra avancerade ändringar i färgerna och lägga till effekter, text, ramar, klistermärken och mer.

  BeezMap

  Med BeezMap kan du bygga ett collage med en av cirka 80 layouter i fast form eller genom att skapa en egen gratisform.

  Du kan välja bilder från din dator eller använda BeezMaps sökverktyg för att importera bilder från online. I båda metoderna kan du importera bara ett foto åt gången.

  Bildens kanter kan färgas eller appliceras på ett mönster. Du kan också lägga till text i collagen, använda en pensel för att måla valfri färg på collagen och göra lite ljusredigering, som att lägga till oskärpa eller anpassa nyans, mättnad och ljusstyrka. Det finns också flera bildeffekter som kan tillämpas.

  Du måste skapa ett gratis konto med BeezMap för att ladda ner ditt collage.

  Fotonea.com

  Fotonea.com låter dig skapa din egen layout och ändra storlek på, placera och rotera foton med lätthet.

  När du har laddat upp till 10 bilder från din dator måste du välja en bakgrund, ram och höjd och bredd för varje foto. Den totala storleken på collagestorleken är förutbestämd.

  Text kan läggas till, bilder kan ha en färgad ram och flera bilder - som textbubblor och julobjekt - finns tillgängliga från Fotonea.com som kan läggas till i collagen.

  Förutom att ladda ner det ger du dig att spara ditt collage möjlighet att spara det online så att du kan dela webbadressen med andra och till och med publicera den offentligt.

  Photo-Collage.net

  Photo-Collage.net erbjuder flera layouter som är tydligt markerade för att visa hur många bilder varje kan ha och vad du kanske vill använda den till, till exempel ett Facebook-omslag.

  Du kan fylla på dina bilder automatiskt i collagen eller manuellt dra och släppa dem till specifika celler.

  Klicka på knappen "Skapa collage" när du är klar och vänta sedan på att bilden med hög upplösning skapas. Förutom att ladda ner collagen till din dator kan du också köpa en affisch, duk eller akrylglas med bilden tryckt på den.

  Du måste marknadsföra Photo-Collage.net: s webbplats med en av sociala medieknapparna på nedladdningssidan innan du kan spara din bild.

  KoalaCollage

  KoalaCollage är lätt att använda med cirka 25 layouter. Lägg till några bilder och text och spara det sedan på din dator i en av fyra upplösningar.

  Dra och släpp stöds. När du är klar kan du dela ditt collage på Facebook.

  Kizoa

  Efter att ha skapat ett gratis konto fungerar Kizoa som en fantastisk collagerare. Det finns massor av klistermärken, bilder och bakgrunder som du kan tillämpa på ditt collage samt effekter, filter och ramar du kan lägga till i bilderna.

  Varje mall kan anpassas, vilket innebär att du kan flytta bilderna fritt, och du kan zooma in på bilder för att fokusera på en specifik del av fotot.

  Du kan importera foton från ditt Facebook-konto eller din dator. När du är klar kan du skicka e-post till ditt collage, posta det på Facebook och / eller spara det på din dator.

  Ett vattenmärke placeras i hörnet av ditt collage när du sparar det på din dator.