Huvud webbsökning Foodie: Appen som tar det bästa fotot av din mat
webbsökning

Foodie: Appen som tar det bästa fotot av din mat

Foodie: Appen som tar det bästa fotot av din mat
Anonim

 • Sökmotorer
 • Säkerhet och integritet
 • Att köra en webbplats
 • avBrad Puet

  Har skrivit för Huffington Post och andra butiker om musik och fotografering. Hans kommersiella fotografering har dykt upp i Washington Post, VICE och Slate.

  En sak som jag älskar med att smartphones är den främsta anledningen till att människor tar bilder är det faktum att mat är bland de tre mest fotogena ämnena. Jag garanterar er att vem som helst och alla med en smartphone har tagit en bild av sin måltid att skicka till sociala medier, till sina vänner eller familj, eller bara för att spara så att de kan försöka det läckra receptet.

  Inte all mat är fotogen men inte heller all mat har fått sin rätt att bli fotogen. Jag tappar detta eftersom jag vill ta fotot snabbt och äta.

  Jag har skickat bilder till min familj och har svurit till hög himmel att maten jag skickade är en av de bästa någonsin! Bäst någonsin, säger jag er! Svaret jag får är: "Kanske men det snäppet är inte bra alls!"

  Ange appen Foodie!

  Foodie är en gratis app som hjälper dig att skjuta den maträtten för att verkligen representera och få dina smaklökar att matcha dina visuella stimulanser.

  Appen är utformad för att veta hur den ligger över din maträtt. När du är direkt över din maträtt låter det dig veta. När appen beslutar att du är i rätt position för att ta det bästa fotot, blir slutarknappen gul. Detta avgör inte att du absolut måste ta bilden i den här positionen, men det hjälper dig säkert att ta reda på den bästa belysningssituationen för att fånga den maträtten. Appen suddar till och med kanterna på din bild för att ge dig den djupfälteffekten.

  Detta i sig hjälper oss att redan ta en bra bild. Kasta i de extra filtren för att hjälpa dig att accentuera din mat och den fantastiska maträtten men intetsägande foto börjar avund av de människor du har skickat bilden till. Det finns totalt 24 filter som hjälper dig att matcha din mat med färgerna på de typer av mat du äter. Från "kött" till "kakor" kan dessa filter betonas för att accentuera färgerna så att de matchar maten.

  Enligt utvecklarna, LINE Corporation, använder appen samma idé bakom att ta selfies. Är vettigt. Liksom selfie-appar och tillbehör är tanken att ta den bästa selfien. Nu kan du göra det med Foodie men med din mat!

  App-funktioner

  • 24 Filter - Som diskuterats ovan ska dessa filter tillgodose den specifika livsmedelstypen.
  • Bästa vinklar - Detta är specifikt för när du är ovanför din mat. Jag är inte säker på tekniken men antar att den använder färger och belysning för att hjälpa dig att välja att göra slutarknappen till en ljusgul.
  • Suddig funktion för avbildning i Pro-stil - Utvecklarna säger att den här funktionen är att hjälpa dig att skjuta liknande en SLR eftersom appen hjälper dig att känna igen maten och oskärpa andra delar av bilden - oftast bara kanterna baserat på min erfarenhet.
  • Ljusstyrka och ficklampa - Detta hjälper när du äter i situationer med svagt ljus.

  Mina sista tankar

  Återigen har vi alla tagit bilder av vår mat. Du kan förneka det och det är bra. Men jag vet att du vet att jag vet - du vet. Så länge vi har tagit det ut och i det fria, så rekommenderar jag att du lägger till den här appen i din kameraväska bara för att bara använda hur mycket du kommer att använda den.

  Vi kommer alltid att dela med våra vänner och familj den näring vi har. Foodie använder andelen till våra specifika platser som vi alla delar våra matknappar till; Facebook, Instagram och Twitter.

  Gå igång och prova det och om maträtten är riktigt bra, se till att du taggar mig på Instagram och Twitter.

  Ladda ner Foodie:
  Google Play App Store